Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk installationsledare till Optimum Consult!

Ansök nu

Har du erfarenhet av tekniska installationssystem? Vill du arbeta i ett företag som tror på sina medarbetare och satsar på utveckling? Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och vill arbeta som projektledare inom byggbranschen; passa på att söka tjänsten som Installationsledare hos Optimum Consult!Arbetsuppgifter
  • Som Installationsledare kommer du att leda installationsprojekt i om- och nybyggnadsprojekt av fastigheter åt våra kunder. Du kommer med din expertis rådgiva och driva projekt från ax till limpa samtidigt som du samarbetar med andra konsulter och entreprenörer. Du kommer även ansvara för att installationsdisciplinerna utförs korrekt. Fastigheterna är komplexa och är ofta en del av en annan teknisk funktion, som exempelvis flygplats, reningsverk och industri, och därför är din breda erfarenhet och tekniska intresse extra viktigt.


Kvalifikationer
  • Har arbetat ca 4 år på den tekniska sidan inom installationsbranschen och har erfarenhet som projekt- eller installationsledare med inriktning VVS/El/teknik
  • Har en yrkes- eller universitetsutbildning inom bygg/teknik/el eller annan likvärdig relevant utbildning
  • Har erfarenhet av att arbeta i 3D modeller med kollisionskontroll och granskning av handlingar
  • Har kunskap inom entreprenadjuridik och har arbetat med anbud
  • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet och en god datorvana

Det är även meriterande om du har erfarenhet av systemhandlingsskede med projekteringsledning eller med teknisk rådgivning, har erfarenhet från produktionsledning av tekniska system och har arbetat mot komplexa anläggningar, som industri, sjukhus eller köpcentrum. Även erfarenhet av kalkylinstallationer, energiberäkningar, OVK och besiktningar är meriterande.

Övrig information

  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Tillsvidareanställning
  • Placering: Arbetet bedrivs på kontoret, men även ute hos slutkund och på byggarbetsplatser - beroende på uppdragen varierar det i vilken grad man behöver vara på, respektive plats.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstester: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare