Hoppa till innehåll

Talent Acquisition Specialist till serviceföretag

Nu söker vi en engagerad Talent Acquisition Specialist. Här får du möjlighet att arbeta i en viktig roll där dina dagliga insatser gör skillnad. Vi söker dig som delar passion för rekrytering och som vill utveckla din karriär. Om detta är något för dig, in med din ansökan redan idag!Om tjänsten

På vår kunds kontor i Solna, kommer du att uppleva en varm och prestigelös arbetsmiljö. De har en entreprenörsanda och ett starkt fokus på samarbete och utveckling, vilket genomsyrar deras grundläggande värderingar som inkluderar laganda, serviceanda och utveckling. De erbjuder en hybridlösning som ger dig möjlighet att variera mellan arbete på kontoret några dagar i veckan och distansarbete, beroende på vad som passar dig för att utföra ditt arbete på bästa sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att rekrytera främst arbetsledare, gruppchefer och liknande befattningar runtom i landet. Du kommer att arbeta mycket med att anpassa och förbättra jobbannonser. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att delta i intervjuer, hantera slutkandidater genom hela processen och säkerställa att rekryteringsprocessen följer högsta standard. Du kommer också att bistå med administrativt stöd inom rekrytering. Detta är en visstidsanställning på cirka 5 månader med möjlighet till varierande och spännande arbetsuppgifter inom Talent Acquisition.Arbetsuppgifter
  • Supportera rekryterande chefer i deras rekryteringsarbete från början till slut.
  • Hantera rekryteringar av chefer runtom i hela landet.
  • Säkerställa en god kandidatupplevelse i rekryteringsprocessen.
  • Administration i deras rekryteringssystem ReachMee.
  • Vara involverad i projekt som berör området Talent Acquisition, t.ex. talangprogram och arbete med Employer Branding etc.


Kvalifikationer
  • Har en avslutad högskole- eller yrkesförberedande utbildning alternativt arbetslivserfarenhet med god förståelse för hela rekryteringsprocessen.
  • Har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Har tillräckliga kunskaper inom HR för att kunna producera korrekta och tydliga texter.

För att lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken och snabb att anpassa sig till nya arbetsuppgifter samt affärsmässig och driven.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kungälv
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga
Sigtuna
HR & Personal
Företagslogga