Hoppa till innehåll

Supporttekniker till bolag som gör skillnad

Har du några års erfarenhet inom second line support och vill ta ett spännande nästa steg i din IT-karriär, se hit! Nu har du chansen att bli en del av ett dedikerat team på ett branchledande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Ta chansen idag och sök till vår nya second line IT-support.Om tjänsten

Företaget i fråga söker just nu en serviceminded IT Support i second line för att utöka deras team på 6 engagerade individer. Som IT Supporttekniker kommer du vara med i diverse mindre projekt inom IT-support vad gäller att bland annat tillhandahålla klassisk support till våra användare, installera och konfigurera nätverkskomponenter men även felsöka i mjuk- och hårdvara. Det innebär att du kommer ha varierande uppgifter som kan innebära support över telefon men även via fältbesök vilket gör att du bör vara flexibel och van vid att arbete i ett högt tempo.

Du erbjuds

  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • En harmonisk och trevlig arbetsomgivning


Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenheter inom second line IT-support
  • Är serviceminded och brinner för att hjälpa användare
  • Har goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • Har B-körkort då du förväntas åka ut på fältbesök
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga