Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Supply Chain Developer till välkänt bolag!

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är redo att ta dig an en roll där du kommer du att spela en central roll i att påverka vår kunds framtida Supply Chain? Missa då inte chansen att ta dig an en spännande roll hos ett av Sveriges ledande telekombolag. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!Om tjänsten

Till följd av en stundande föräldraledighet söker vår kund en resurs till Supply Chain-teamet. Du kommer arbeta tätt med kollegor rapportera direkt till chefen för Supply Chain, med många externa och interna kontaktpunkter. De är på en spännande resa för att implementera ett nytt affärssystem och din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa framgång för projektet. Du förväntas ta det fullständiga ansvaret som följer med rollen och leverera ett framgångsrikt resultat.

För att trivas i rollen ser vi att du gillar att arbeta självständigt såväl i team. Vi tror att du drivs av utmanande arbete och är en person med en hög problemlösningsförmåga, vilket hjälper dig att uppnå resultat. Slutligen är du strukturerad men med god förmåga att hantera plötsliga förändringar i en fartfylld miljö utan att bli stressad.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid där du blir anställd som konsult på Academic Work och jobbar på uppdrag hos vår kund under 8 månader. Uppdraget är med start 6/5-2024 till och med 31/1-2025. Läs mer om vad det innebär att vara konsult här.

Det kan bli aktuellt att utföra en bakgrundskontroll i denna rekryteringsprocess.

Du erbjuds

 • Ingå i ett prestigelöst team med stark gemenskap, högt engagemang och stort fokus på kundnöjdhet
 • En kreativ och flexibel arbetsmiljö


Arbetsuppgifter
 • Projektledning
 • Förändringsledning och kommunikation
 • Kartläggning och dokumentation av processer
 • Optimering av processer och system från början till slut
 • Förenkla, optimera och standardisera arbetssätt
 • Analysera och optimera logistiska flöden och processer
 • Analys och rapportering


Kvalifikationer
 • Har minst 2 års erfarenhet inom Supply Chain
 • Universitets-/högskoleutbildning inom företagsekonomi, ingenjörsvetenskap, logistik
 • Erfarenhet av ERP-system (erfarenhet av IFS är meriterande), med standardiserade processer och försäljnings- och produktionsplanering
 • Erfarenhet av att arbeta i en stor organisation där kundnöjdhet och kostnadseffektivitet är nyckeln
 • Flytande i svenska och avancerad nivå i engelska
 • Avancerad kunskap i MS Office med tonvikt på Excel och PowerPoint
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se