Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studenter till outbound team på inkassobolag!

Ansök nu

Om du vill tillhöra ett stöttande och peppande dream-team hade jag läst vidare om jag vore du! Om att vägleda människor och hitta lösningar på problem är ditt kall i livet, då kan detta vara det perfekta extrajobbet för dig. Här är ett grymt extrajobb som du som student med enkelhet kan kombinera med ditt plugg. Sök omgående om du är intresserad!Arbetsuppgifter
 • I den här rollen är telefonen ditt främsta verktyg! Du kommer utgå från en lista och ringa kunder som har betalningssvårigheter för att lägga upp en betalningsplan, utifrån gällande lagar och riktlinjer.Här kommer du få möjlighet att hjälpa, påverka och göra skillnad för personer som befinner sig i en utsatt situation, där målet alltid är en bra lösning som fungerar för alla parter.


Kvalifikationer
 • Student på universitet eller högskola, med minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Tidigare erfarenhet inom service
 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst och telefonvana
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska då du kommer använda språken i tjänsten
Som person är du
 • Lyhörd och serviceminded
 • Ansvarstagande
 • Orädd
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Två pass per vecka måndag-torsdag kl. 11:30-15:30 eller 15:30-19:30
 • Placering: Hammarby Sjöstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare