Studenter till finansteam på inkassobolag!

Studenter till finansteam på inkassobolag!

Om du vill tillhöra ett stöttande och peppande dream-team hade jag läst vidare om jag vore du! Om att vägleda människor och hitta lösningar på problem är ditt kall i livet, då kan detta vara det perfekta extrajobbet för dig. Här är ett grymt extrajobb som du som student med enkelhet kan kombinera med ditt plugg. Läs då vidare och sök omgående om du är intresserad!
Arbetsuppgifter

I den här rollen är telefonen ditt främsta verktyg! Du kommer utgå från en lista och ringa kunder som har betalningssvårigheter för att lägga upp en betalningsplan, utifrån gällande lagar och riktlinjer.

Här kommer du få möjlighet att hjälpa, påverka och göra skillnad för personer som befinner sig i en utsatt situation, där målet alltid är en bra lösning som fungerar för alla parter.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Student på universitet eller högskola, med minst två år kvar av dina studier
  • Tidigare erfarenhet inom service
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst och telefonvana
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska då du kommer använda språken i tjänsten
Som person är du
  • Lyhörd och serviceminded
  • Ansvarstagande
  • Orädd
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Två pass per vecka måndag-torsdag kl. 11:30-15:30 eller 15:30-19:30
  • Placering: Hammarby Sjöstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se