Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studenter till Collections hos Entercard!

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som är initiativtagande, serviceinriktad och med ett intresse för kundkontakt. Du får ett spännande, långsiktigt extrajobb med eget ansvar och inblick i finansbranschen. Start är i juni. Ansök redan idag, då urval sker löpande!Om tjänsten

Som kravhandläggare hos Entercard tillhör du avdelningen Collections, som har kontakt med kunder som är sena med inbetalningar. Collections erbjuder en service i form av påminnelse via telefon, där du och kund lägger en inbetalningsplan tillsammans. Teamet består av ett härligt gäng på ca 14 personer på heltid, och ca 7 personer på deltid. Teamet har kul tillsammans, stöttar och peppar varandra, och har bra sammanhållning. Kontoret är nyrenoverat, modernt och är beläget i centrala Stockholm.

Detta är ett långsiktigt deltidsjobb. Du kommer arbeta cirka 1-2 pass/vecka under terminerna, och heltid under vissa perioder såsom sommar och jul. Under sommar 2024 kommer du att gå utbildning i två veckor i början av juni (10-18/6) för att sedan jobba självständigt under vissa perioder av sommaren.

Som Kravhandläggare kommer du att:

 • Hantera inkommande och ringa utgående samtal till kund där ni tillsammans lägger en inbetalningsplan. Du kommer även att svara på frågor om räkningar, påminnelser och kontoutdrag.
 • Hantera administrativa uppgifter relaterat till ovan.
 • Samarbeta med andra funktioner internt.

Du erbjuds

 • En omväxlande tjänst i en internationell miljö.
 • Möjligheten att knyta värdefulla kontakter och få erfarenheter inom finansbranschen.


Kvalifikationer
 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier.
 • Har ett intresse av att arbeta med service.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken förekommer i arbetet.
 • Har viss arbetslivserfarenhet sen tidigare.

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet av att använda telefon som främsta arbetsverktyg.

Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med kundkontakt. Entercard ingår i en av de största bankkoncernerna i Sverige, så om du har ett intresse för branschen är det ett plus. Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och du har god struktur i ditt arbete. Du är flexibel och tycker om att ha många bollar i luften samtidigt. Vidare är du en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Övrig information

 • Start: 10/6 (utbildning sker till 18/6, därefter självständigt arbete).
 • Omfattning: Deltid, 1-2 pass/veckan. Under sommar och jul jobbar du heltid i perioder.
 • Placering: Centrala Stockholm. För denna tjänst är det ej möjligt att arbeta hemifrån.
 • Övrigt: För detta uppdrag kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret samt kreditupplysning.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se