Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studenter med teknik- och nätverksintresse till Tele2's NOC!

Ansök nu

Är du student och har ett brinnande intresse för teknikområdet, särskilt inom nätverk? Skulle du även beskriva dig som en social person som gillar att ha flera kontaktytor, samtidigt som du är självgående och älskar att lösa problem? Då kan detta vara en tjänst för dig!



Kvalifikationer
  • Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, både i tal och i skrift - då båda språken används i det dagliga arbetet
  • Du har minst 1,5 år kvar av din eftergymnasiala utbildning
  • Du studerar eller har studerat en nätverksutbildning och har CCNA eller liknande
  • Du har arbetat med någon typ av service sedan innan
  • Du har god datavana och ett stort teknikintresse

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från en liknande roll

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Serviceinriktad
  • Självgående
  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare