Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student till Risk Reporting och Solvency & Capital Reporting på If

Ansök nu

Skulle det inte vara fantastiskt om du, parallellt med dina studier, kunde få bli en del av Nordens ledande skadeförsäkringsbolag? Vara med och stötta upp och få relevant erfarenhet kring solvens rapporteringar till myndigheter? Skicka då din ansökan redan idag, urval sker löpande!Om tjänsten

If söker en student som kan komma in och stötta deras Risk Reporting samt Solvency & Capital Reporting team. Båda teamen sitter nära varandra i fina lokaler i Bergshamra, Solna.

If strävar efter att vara det mest omtänksamma försäkringsföretaget och alltid finnas vid sina kunders sida. If har en kultur där förtroende sitter i ryggraden och nyfikenhet driver dem framåt. De vill ständigt utmanas för att utvecklas både som individer och tillsammans.

Risk Reporting
Teamet består av fyra medarbetare som ansvarar för att förbereda, granska och rapportera Ifs narrativa Solvens 2-rapportering till Finansinspektionen i Sverige samt koordinera delar av Ifs hållbarhetsrapport

Risk Reporting arbetar främst i systemet CDM, men även i Word, Excel och Power Point..

Solvency & Capital Reporting
Teamet består av fem medarbetare som arbetar både i Sverige och Finland. Tillsammans ansvarar de för kvantitativ Solvens 2-rapporteringen till tillsynsmyndigheterna i Sverige, Finland, Estland och England.

De är även involverade i Ifs narrativa Solvens 2-rapportering.Arbetsuppgifter
 • Ta fram tabeller och diagram
 • Förbereda kommande rapporter
 • Stötta med kvalitetssäkring
 • Koordinera presentationer i Power Point
 • Analysera valideringsfel
 • Kvalitetssäkra texter och tabeller


Kvalifikationer
 • Studerar inom relevant område, gärna efter ditt första studieår
 • Är trygg med att skriva och förstå akademiska texter
 • Gillar att arbeta med siffror och är analytiskt lagd
 • Har god systemvana och grundläggande kunskaper inom Excel, Word och Power Point
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är vidare meriterande om du:

 • Har erfarenhet av balansräkning
 • Har erfarenhet av försäkringar
 • Har kunskap inom lagtexter och regelverk

För att lyckas i rollen är du en prestigelös lagspelare som är kommunikativ och inte är rädd för att ta kontakt. Du har ett eget driv och är noggrann ner till decimaler. Vidare är du lättlärd och stresstålig.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare