Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student sökes som butiksmedarbetare till Kakelspecialisten!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du student och vet du vad som krävs för att ge riktigt bra service genom försäljning? Söker du ett roligt deltidsjobb som du kan kombinera med dina studier? Vi söker drivna butikssäljare som vill ge högsta möjliga service till kunderna.Om tjänsten

Just nu söker vi för Kakelspecialistens räkning studenter med energi och engagemang som vill jobba i en kundrådgivande roll hos dem där du får vara med kunden från första mötet till att de hittat sitt drömbadrum. Med sin 2800 kvm stora butik är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum.

Vi ser gärna att du har god känsla för service och är en person som under lång tid vill ha ett extrajobb 2-3 vardagar i veckan, och eventuellt vara tillgänglig för att jobba någon lördag samt under julen/sommaren.

Kakelspecialistens personalstyrka består idag av 10 heltidsarbetare med flera deltidare (studenter). Det som kännetecknar arbetsmiljön är löpande utbildningar och en kultur man trivs i för att kollegorna hjälper och stöttar varandra i dagliga arbetet har resulterat i låg personalomsättning. För dig innebär detta en gedigen introduktionsutbildning där du redan från starten kommer ingå i Kakelspecialistens mentorskapsprogram. Detta mentorskapsprogramet är något som dina blivande kollegor gick igenom under sin första tid och det gjorde dem både trygga och självgående i rollen.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kakelspecialisten. Uppdraget kommer att vara på deltid och fungerar samarbetet bra för alla parter kommer uppdraget sträcka sig till den dag du tar examen.
Tjänsten passar dig som är student och vill utvecklas ytterligare inom kundkontakt och kundrelationer. Då Kakelspecialisten ser långsiktigt på samarbetet ser vi också att du som tidigast har planerad examen HT 2025.

Du erbjuds

 • Ett roligt deltidsjobb med utvecklande arbetsuppgifter i ett sammansvetsat team
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din karriär


Kvalifikationer
 • Studerar på eftergymnasial utbildning och har minst 12 månader kvar av dina studier, och det är meriterande om du studerar inredning eller en byggrelaterad utbildning
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från butik/ motsvarande arbetsuppgifter
 • Har tidigare har erfarenhet av roller inom service med kundkontakt
 • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då båda språken förekommer i kunddialoger
 • Har möjlighet att arbeta 2-3 vardagar i veckan, och vara tillgänglig för helgjobb
 • Har rätt attityd, energi i dina kundmöten och högt engagemang

Det är mycket meriterande om du har produktkunskap om kakel och badrumsinredning.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Social
 • Samarbetar väl i grupp
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se