Hoppa till innehåll

Student sökes som butiksmedarbetare till Kakelspecialisten!

Är du student och vet du vad som krävs för att ge riktigt bra service genom försäljning? Söker du ett roligt deltidsjobb som du kan kombinera med dina studier? Vi söker drivna butikssäljare som vill ge högsta möjliga service till kunderna.Om tjänsten

Just nu söker vi för Kakelspecialistens räkning studenter med energi och engagemang som vill jobba i en kundrådgivande roll hos dem där du får vara med kunden från första mötet till att de hittat sitt drömbadrum.
Med sin 2800 kvm stora butik är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum.

Nu söker vi dig som är student med god känsla för service som under lång tid vill ha ett extrajobb tre vardagar i veckan, och eventuellt vara tillgänglig för att jobba någon lördag samt under sommaren. Har du egen bil finns gratis parkering, annars tar du dig hit från centralstationen på ungefär 20 minuter med hjälp av tunnelbanans gröna linje.

Kakelspecialisten är idag 10 heltidsarbetare där löpande utbildningar och en kultur man trivs i för att kollegorna hjälper och stöttar varandra i dagliga arbetet har resulterat i låg personalomsättning.

För dig innebär detta en gedigen introduktionsutbildning där du redan från starten kommer ingå i Kakelspecialistens mentorskapsprogram. Detta mentorskapsprogramet är något som dina blivande kollegor gick igenom under sin första tid och det gjorde dem både trygga och självgående i rollen.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kakelspecialisten. Uppdraget kommer att vara på deltid och fungerar samarbetet bra för alla parter kommer uppdraget sträcka sig till den dag du tar examen.

Tjänsten passar dig som är student och vill utvecklas ytterligare inom kundkontakt och kundrelationer. Då Kakelspecialisten ser långsiktigt på samarbetet ser vi också att du som tidigast har planerad examen HT 2024.

Du erbjuds
 • Ett roligt deltidsjobb med utvecklande arbetsuppgifter i ett sammansvetsat team
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din karriär

Du erbjudsArbetsuppgifter
 • Aktiv försäljning i butik
 • Ge rådgivning till kunder, konsumenter, hantverkare och inredare gällande kakel och badrumsinredning
 • Ansvar för att varje kund känner sig välkommen och möts av den bästa tänkbara servicen i en inspirerande butik, där alla tillsammans på ett professionellt sätt bidrar till en god kundupplevelse


Kvalifikationer
 • Studerar på eftergymnasial utbildning och har minst 12 månader kvar av dina studier, och det är meriterande om du studerar inredning eller en byggrelaterad utbildning
 • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då båda språken förekommer i kunddialoger
 • Har möjlighet att arbeta tre vardagar i veckan, och vara tillgänglig för helgjobb
 • Tidigare har erfarenhet av roller inom service med kundkontakt
 • Har rätt attityd, energi i dina kundmöten och högt engagemang

Det är mycket meriterande om du har produktkunskap om kakel och badrumsinredning.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Social
 • Samarbetar väl i grupp
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare