Student med goda kunskaper i engelska sökes till Blika!

Student med goda kunskaper i engelska sökes till Blika!

Är du en student som vill jobba på ett företag som utvecklar morgondagens digitala lösningar inom skatt- och juridik för multinationella företag? Är du en självgående och noggrann person som är van vid att skriva på engelska? Har du samtidigt ett tekniskt intresse? Då kan det vara dig vi söker. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter

I din roll som Technical Manual Administrator kommer du att arbeta cirka 16 timmar i veckan och din primära uppgift kommer vara att skriva och uppdatera företagets produktmanualer på engelska. Manualerna består av tekniska beskrivningar som kunderna behöver för att lära sig använda Blikas digitala plattform.
Kvalifikationer
  • Studerar i dagsläget på minst 50 %
  • Är flytande i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
  • Har goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har ett tekniskt intresse samt kunskap inom juridik eller ekonomi.

Som person är du en noggrann och självgående problemlösare som trivs likaväl med att arbeta självständigt som i grupp. Du är administrativt lagd och känner dig mycket bekväm i att formulera dig i skrift på engelska.

I din ansökan vill vi att du inkluderar ett personligt brev på engelska.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, ca 16 timmar i veckan

Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se