Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student inom marknadsföring till Ekonomifakta, Svenskt Näringsliv

Ansök nu

Har du ett intresse för samhällsfrågor, kommunikation och marknadsföring? Vi söker dig som vill ta dig an ett flexibelt och meriterande deltidsjobb hos Ekonomifakta. Sök tjänsten redan idag med start omgående!Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
  • Skriva och publicera inlägg på sociala medier samt formulera nyhetsbrev.
  • Bistå i arbetet att vidareutveckla och marknadsföra Ekonomifaktas varumärke.
  • Ta fram nytt material till Ekonomifaktas kanaler men även hemsidan i form av kortare filmer, quiz, bilder osv .


Kvalifikationer
  • Studerar relevant program inom marknadsföring/kommunikation på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast vid årsskiftet 23/24. Det är ett plus om du tar examen senare än så.
  • Har god förmåga att skriva rak och okomplicerad text till en bred publik.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Det är meriterande med vana vid programvaror såsom Adobe-programmen och Canva, men inget krav.

Som person är du strukturerad och initiativrik. Du är noggrann och självgående i ditt arbete, samtidigt som du fungerar väl i samarbete med andra. Vidare har du ett stort intresse inför att arbeta med samhällsekonomiska frågor.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 juli 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare