Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Sommarjobba som ekonomiassistent hos Ving!

Publiceringsdatum
31 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola eller universitet och som letar efter det perfekta sommarjobbet för att utöka erfarenheterna inom ekonomiområdet. Är det dig vi söker? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag! Urval sker löpande.Om tjänsten

Ving grundades 1956 och är idag Sveriges ledande researrangör med resor till drygt 400 resmål i över 60 länder. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet. Vings ekonomiavdelning består av flera olika team där ett av teamen kallas Overseas Finance som i dagsläget består av sju kompetenta medarbetare där samarbete och god laganda är A och O. Till detta team söker vi nu dig som letar efter det perfekta sommarjobbet för rollen som ekonomiassistent! Som medarbetare i Overseas Finance ansvarar du i samarbete med dina kollegor för att hotell och andra samarbetspartners får korrekt betalt i rätt tid. Det är stora transaktionsmängder i stundtals högt tempo, alltid med fokus på noggrannhet och god service.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Academic Work och arbetar på uppdrag hos Ving. Vi önskar att du kan påbörja uppdraget på deltid cirka 1-2 dagar i veckan under mars/april för att sedan arbeta heltid hela sommaren, framförallt under juli och augusti. Ving har sitt kontor beläget på Kungsholmen och du förväntas arbeta på plats under hela uppdraget.

Du erbjuds

 • Breddade erfarenheter av praktiskt ekonomiarbete
 • En företagskultur genomsyrad av värme, skratt samt stor kompetens och professionalism
 • Möjligheten att eventuellt fortsätta arbeta på deltid under hösten
 • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig under uppdraget


Arbetsuppgifter
 • Skapa och kontrollera selfbilling-fakturor till hotell och andra samarbetspartners
 • Kontroll av bankuppgifter
 • Prognostisera valutabehov
 • Löpande bokföring och kontoavstämningar
 • Upprättande av balansspecifikationer
 • Säkerställa att lagar och interna regler efterföljs
 • Kunna fungera som backup och hjälp även till andra team inom Finance


Kvalifikationer
 • Studerar ekonomi på högskola eller universitet och har minst 2 år kvar av studierna
 • Har tidigare erfarenhet av bokföringsarbete alternativt studerat ekonomi på gymnasiet sedan tidigare, detta då arbetet kräver att man förstår grunderna i redovisning
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, detta då arbete kan förekomma på båda språken
 • Har möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan från och med mars/april och därefter heltid under sommaren

Det är meriterande om du har

 • Arbetat inom resebranschen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som ser prestigelöst samarbete inom och utanför teamet som en självklarhet. Du har vilja och förmåga att snabbt anpassa dig till förändrade förutsättningar och är bra på att prioritera och prestera under stress. Du är noggrann i allt och bra på att kommunicera med alla slags människor. Du är bra på att hitta lösningar på problem och tar gärna initiativ till förbättringar.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 mars 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se