Hoppa till innehåll

Socionom inom familjerätt till Upplands väsby kommun

Vi söker nu en erfaren senior utredare som vill vara med och utveckla och stärka vår kunds arbete inom familjerätt. Ansök idag och bli en del av vår kunds engagerade team och gör skillnad inom familjerätten!

Om tjänsten

Som Senior Utredare kommer du att spela en avgörande roll i att utreda och handlägga viktiga frågor inom vårdnad, boende och umgänge på begäran av tingsrätten. Ditt arbete kommer att inkludera samarbetssamtal och att utreda samt upprätta avtal.

Den kommunövergripande familjerätten är en välutvecklad avdelning inom familjerätt och vi söker nu dig som vill bli en del av det. Som senior socionom med familjerättslig erfarenhet behövs du som en avlastning för teamet och rollen kommer bestå av att komma in och stötta verksamheten.

För tjänsten söker vi dig som har senior erfarenhet inom familjerätt och har en dokumenterad karriär inom området.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Academic Work under sex månader - men med möjlighet till förlängning. Vidare är tjänsten på deltid och vi söker dig som vill jobba max 50%.

Kvalifikationer
  • Har dokumenterad erfarenhet av familjerätt
  • Har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
  • Flytande kunskaper i både svenska och engelska, då båda språken används i tjänsten
Personliga egenskaper

Vi letar efter dig med god samarbetsförmåga, hög självständighet och högt engagemang.

Vi ser att du är en teamspelare som trivs i en samarbetsmiljö och är redo att stötta mindre erfarna kollegor, du driver självständigt till eget arbete och är passionerad för att hjälpa klienter och kollegor.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (29 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Södertälje
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Stockholms stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Stockholms stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga