Hoppa till innehåll

Serviceinriktad ramparbetare till Grafair Jet Center

Gillar du känslan av att befinna dig på en flygplats? Att känna den internationella pulsen och se när ett flygplan snabbt stiger mot skyn för en nonstop flight till Los Angeles? Förespråkar du service av absolut högst tänkbara klass? I så fall har vi det perfekta jobbet för dig - välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Grafair Jet Center är en av världens mest uppskattade affärsflygterminaler då företaget erbjuder en servicenivå av absolut högsta internationella standard som överglänser det mesta, och har på grund av detta erhållit flera hedrande topp-placeringar i internationella kvalitetsmätningar genom åren. Grafair Jet Center är ett litet och familjärt företag med härlig sammanhållning.

För dig som har viljan att leverera en femstjärnig upplevelse för företagets kunder och är genuint intresserad av flyg- och resebranschen så finns nu en möjlighet att kliva in som ramparbetare i en koordinerande och varierad roll. Du kommer att arbeta i ett team där du är delaktig i hela processen från ankomst till avgång. Tillsammans tar ni emot resenärer från hela världen och gör allt ni kan för att erbjuda det lilla extra.

Du erbjuds:
Arbete i en stimulerande och varierad roll i en spännande miljö
En roll med fördelaktigt arbetsschema och i genomsnitt korta (36 h) arbetsveckor
En social roll med härliga och kompetenta kollegorArbetsuppgifter
 • Välkomna gästande passagerare och besättningar
 • Ge bästa tänkbara service
 • Förutse kundens behov
 • Rangering och bogsering av flygplan
 • Enklare underhåll av markutrustning
 • Vintertid även avisning av flygplan


Kvalifikationer

På Grafair Jet Center värderar man de personliga kompetenserna hos personalen högt för att tillsammans skapa en minnesvärd upplevelse för företagets kunder. För att du ska trivas så bra som möjligt tror vi att du är prestigelös och engagerad i ditt arbete, på såväl händelserika som mer lugna dagar där du trivs med varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Du sätter kunden i fokus vad du än gör, och har en god känsla för service som ger det lilla extra.

Som person ser vi därför att du är:

 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Relationsskapande

Utöver det krävs det att du:

 • Har B-körkort
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift
 • Har ett tekniskt intresse och en vilja att arbeta fysiskt och utomhus

Övrig information:

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Placering: Bromma flygplats
 • Arbetstider: Dag- och kvällstid samt var tredje helg. Då du kommer arbeta skift är det viktigt att du kan ta dig till flygplatsen olika tider på dygnet
 • Övrigt: Då Bromma flygplats är ett säkerhetsklassat område kommer du att behöva visa upp ett utdrag från belastningsregistret samt kunna redogöra för dina sysselsättningar senaste fem åren. Detta genom till exempel studieintyg eller arbetsgivarintyg.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Grafair Jet Centers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare