Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Senior Valideringsingenjör till Boule Diagnostics!

Ansök nu

Har du en passion för Medtech och vill arbeta med världsledande produkter inom hematologi i ett expansivt företag? Boule Diagnostics AB söker nu en senior Valideringsingenjör som kommer att leda ett team inom tillämpad hematologi för att säkerställa högsta kvalitet, precision och regeluppfyllnad i utvecklingen av banbrytande blodanalysystem. Ta chansen och sök idag - urval sker löpande!Om tjänsten

Boule Diagnostics AB är ett snabbt växande och innovativt företag som utvecklar och säljer ledande system för rutinanalys av blod i människors och veterinärmedicinska miljöer. De söker nu en senior Valideringsingenjör till deras team "tillämpad hematologi" på deras utvecklingsavdelning. Arbetet är varierande och du har nära samarbete med ditt team som består av 7 personer samt med övriga teknikområden och andra roller inom bolaget. Du kommer att ha en koordinerande roll där du leder ditt team samt är närmaste kontaktperson till samarbetspartners i USA för att säkerställa planering, deadlines, kvalitet, slutvalidering etc.

Din roll som Valideringsingenjör innebär att du kommer jobba med frågor som berör Boules hematologisystem bestående av instrument, reagens och kontroll/kalibrator. Arbetet är varierande och kan bestå av att planera, verifiera och utvärdera systemets funktioner & prestanda. Boules utvecklingsarbete och deras produkter ska uppfylla högt ställda regulatoriska krav såsom ISO 13485 och förordningen för In Vitro Diagnostik (IVD) för CE-märkning i Europa samt Quality System Regulation (QSR) för registrering hos FDA i USA.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Bidra i och leda utvecklingsprojekt.
 • Planera och genomföra studier med avslutande rapporter.
 • Problemlösning, tester och utredning med användning av hematologi- och kemi-instrument.
 • Utvärdering av diverse kliniska data set från våra system med hjälp av statistiska metoder inklusive kunskap att välja rätt statistiska metod.
 • Utbildning av personal.
 • Riskvärderingar.


Kvalifikationer
 • Har en bakgrund i eller doktorsexamen med inriktning statistik, biostatisk, biomedicin eller epidemiologi eller motsvarande.
 • Har erfarenhet av att jobba i statistiska program, helst i Stata men även SPSS, R eller SAS.
 • Har erfarenhet från processer gällande CE-märkning och FDA godkännande av IVD medical devices.
 • Har några års arbetslivserfarenhet med praktisk tillämpning av områdena som nämns i arbetsuppgifterna.
 • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av arbete i laboratoriemiljö, gärna med analyser av kroppsvätskor som exempelvis blod.
 • Har dokumenterade kunskaper i att statistiskt analysera stora och små set av prov-resultat.
 • Erfarenhet av kemikaliehantering.
 • Kännedom om kemikalie- och miljölagstiftning.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du är strukturerad, analytisk, noggrann och slutför arbetet enligt deadlines. Du har god förmåga till problemlösande och kritiskt tänkande. I din roll måste du kunna arbeta både i grupp och självständigt. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare