Säljfokuserad Bemanningsansvarig till Läkarleasing!

Säljfokuserad Bemanningsansvarig till Läkarleasing!

Läkarleasing befinner sig i en kraftig expansionsfas och söker därför fler drivna och säljfokuserade Juniora Bemanningsansvariga som vill ta första klivet i en spännande karriär med stora utvecklingsmöjligheter! Är du en positiv, driven, flexibel och relationsbyggande person? I sådana fall kan det här vara en roll för dig!
Arbetsuppgifter

Som Bemanningsansvarig arbetar du i huvudsak med telefonen som arbetsredskap där du får möjlighet att lägga grunden för långsiktiga relationer mellan LäkarLeasings nya och befintliga konsulter.

En vanlig dag kommer du t.ex. att:

 • Aktivt bearbeta nya och befintliga konsulter via telefon
 • Genomföra noggranna behovsanalyser
 • Samla in handlingar
 • Ringa referenser
 • Boka ut konsulter på passande uppdrag

Din vardag på LäkarLeasing handlar mycket om att behålla en god kundkontakt och vara lösningsorienterad då det dyker upp situationer så som sjukdomsvakanser, avbokningar m.m. Vidare kommer du även arbeta med administration i form av tidsrapportering, referenstagning och kontaktskrivning etc. Då Läkarleasing jobbar med konsulter och verksamheter i hela Sverige är telefonen och mail deras främsta verktyg för all kommunikation. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm med telefonen som arbetsredskap.
Kvalifikationer
 • Har erfarenhet av arbete med människor och service sedan tidigare
 • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift då kommunikationen internt och externt sker till större delen på svenska
 • Har goda kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat med försäljning eller en liknande roll sedan tidigare
 • Har goda kunskaper i tal och skrift i norska

Som person är du driven, tävlingsinriktad och har höga ambitioner. Läkarleasing präglas av en kultur där man tillsammans motiverar och inspirerar varandra att nå sina mål samtidigt som man har väldigt roligt på jobbet.

Som person är du:

 • Flexibel
 • Serviceminded
 • Har god samarbetsförmåga
 • Kommunikativ

För att lyckas i rollen krävs det att du som person är framåt och flexibel. Du är en duktig relationsbyggare som via telefon har en förmåga att engagera och intressera andra människor. Du bemöter din omgivning med ett leende på läpparna och med en positiv energi som smittar av sig. Viktigast för Läkarleasing är din känsla för service samt din förmåga och vilja att prestera på topp, har du detta så kommer det att hjälpa dig långt för att bli framgångsrik i rollen!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se