Säljande ambassadör till växande måltidslösningsmärke!

Säljande ambassadör till växande måltidslösningsmärke!

Är du en självgående och relationsskapande person med ett intresse för kost och träning? Vill du arbeta i en fartfylld och social roll med mycket frihet under ansvar? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill arbeta som säljande ambassadör i Södra Stockholm för ett växande måltidslösningsmärke. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval!
Arbetsuppgifter

I rollen som säljande ambassadör är du en nyckelspelare i att bygga upp Huel på den svenska marknaden. Du kommer vara ansvarig för Södra Stockholm och besöka olika butiker i distriktet med målsättningen att sälja in Huel där produkterna saknas samt se över och förbättra varuläggningen i butiker där produkterna finns med syftet att optimera försäljningen. Rollen kan även innefatta demonstrationer av produkterna i butiker om så önskas.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i svenska i tal såväl som i skrift
  • Har erfarenhet av arbete i butik eller en serviceinriktad roll med kundkontakt
  • Har ett intresse för kost och träning
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har tillgång till egen bil.

För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en social, ambitiös och relationsskapande person som trivs med att arbeta självständigt med frihet under ansvar. Du tycker om att vara i farten, är nyfiken inför nya utmaningar och drivs av att skapa relationer med andra och att leverera resultat.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm. Kommer arbeta riktad mot Södra Stockholms-regionen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se