Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Sales support till Tietoevry!

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta hos ett av nordens största IT-konsultbolag i en spännande roll där du får stötta Tietoevrys säljorganisation och samtidigt få värdefull erfarenhet? Om du är redo för en utmaning och vill vara en nyckelspelare i Tietoevrys framgång, är det här chansen för dig!Om tjänsten

Som Sales support kommer du att vara en del av Tietoevrys Public 360° team som hjälper deras kunder att effektivisera och digitalisera sin informations-, ärende- och dokumenthantering genom systemet Public 360°. Deras kunder är verksamma inom offentlig sektor du kommer till en avdelning med mycket på gång och som präglas av en framåtanda och ett fartfyllt tempo.

I rollen kommer du att samarbeta med Katarina, Head of Sales och de olika kundteamen som består av bland annat Projektledare, Solutions Consultants och säljare. De primära uppgifterna är att stötta dina kollegor och hantera flera uppgifter parallellt.

Du erbjuds

  • En arbetsplats med stora ambitioner där du får möjlighet att lära dig av erfarna kollegor
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


Arbetsuppgifter
  • Ha kundkontakt och skapa offerter, gå igenom avtal och ge förslag på priset
  • Hantera avtal i deras CRM-system och se till att de är uppdaterade


Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Har erfarenhet av en liknande roll där du stöttat säljare med olika uppgifter tillsammans med kundkontakt
  • Har erfarenhet av att driva projekt och är van att arbeta i olika system
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska

Vi söker dig som är en strukturerad person som kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du är orädd i den bemärkelsen att du kan hugga tag i där det behövs och är duktig på att kommunicera. Då rollen innebär att ha kontakt med kunder ser vi gärna att du är duktig på att bygga relationer och har lätt för att samarbeta med andra.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se