Hoppa till innehåll

Sales Executive till Vyer Technologies

Vyers vision är att göra alla världens byggnader sökbara och tillgängliga för datainsamling, precis som våra utomhusmiljöer har blivit genom tjänster som Google Maps. Coolt, eller hur? Som en tidig del av säljteamet kommer du ha en avgörande roll i att skapa och växa ett sälj-team. Vi ser fram emot din ansökan!Om tjänsten

Genom Vyers marknadsledande tjänsteerbjudande blir det enkelt att söka fram allt som finns i en fastighet. Genom att bygga och uppdatera intuitiva digitala tvillingar med tillhörande fastighetssystem för drift och skötsel effektiviseras löpande förvaltning och minskar klimatpåverkan.

Som Sales Executive på Vyer kommer du in i ett passionerat team om 18 personer som står bakom en otroligt kraftfull och konkurrenskraftig produkt som skapar en tydlig nytta och slutanvändarvärde, såväl ekonomiskt som kvalitetsmässigt. I nyckelpositionen som Sales Executive kommer du inledningsvis lägga stort fokus på hur Vyer hittar och skapar affärer med nya kunder. I takt med din egen och företagets utveckling är du själv med och formar din roll och kommande säljteam.

Här kan du läsa mer om historian, kollegorna och livet på Vyer!

Du erbjuds:

  • Möjlighet till framtida ansvar för team, rekrytering, kunder och processer
  • Ett fenomenalt team och en stark marknadsledande produkt
  • Goda utvecklingsmöjligheter och förmåner


Arbetsuppgifter
  • Prospektera och kontakta nya kunder via olika kanaler
  • Kvalificera leads, boka och följa upp möten samt hantera hela försäljningsprocessen, från lead till deal
  • Lämna över, samarbeta och följa upp leverans internt tillsammans med Vyers Customer Success Managers som ansvarar för kundens onboarding
  • Bidra till att utveckla Vyers erbjudande och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom fastighetsförvaltning, digitala tvilling, samt integrationer mot kompletterande, externa system
  • Strukturera säljarbetet med fokus på hög digital mognad inom CRM & uppföljning


Kvalifikationer
  • Har erfarenhet av kundorienterad B2B-försäljning inom SAAS, alternativt relevant erfarenhet inom fastighet/drift
  • Innehar en eftergymnasial utbildning från universitet/högskola/YH

För att lyckas i den här rollen behöver du vara proaktiv, affärsdriven, nyfiken och motiverad att lyckas individuellt, men framförallt som en del av teamet. Du är van att driva på dig själv och andra samt arbeta datadrivet och målinriktat. Du har också förmåga och intresse av att sätta dig in i kundens perspektiv och arbetsvardag för att kunna ge skräddarsydda råd för hur just de ska få maximal nytta av Vyers erbjudande.

Även om branscherfarenhet är en fördel anser vi att dina personliga egenskaper, kombinerat med din affärsförmåga och erfarenhet av resultatinriktad och relationsskapande försäljning, är de viktigaste faktorerna för framgång.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Bollnäs
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga