Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Sales Development Representative till snabbväxande FinTech bolaget Mynt

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av en B2B roll inom försäljning och vill du vara en del av Europas snabbväxande FinTech-startups? Då är den här rollen som Sales Development Representative hos Mynt något för dig! Ansök redan idag - urval sker löpande.Arbetsuppgifter

I din roll som Sales Development Representative finns det stora möjligheter till att ta ett stort ansvar och utmana dig själv i rollen. Dina arbetsuppgifter i rollen består huvudsakligen till en början av att:

 • Förstå alla aspekter av Mynts produkt/tjänst och applicera dem på kundens behov.
 • Etablera relationer och ta kontakt med beslutsfattande som t.ex. CFO, redovisningsansvarig & VD.
 • Boka och ansvara för möten samt genomföra demos och instruera hur man använder Mynts produkt.
 • Arbeta nära Customer Success- och marknadsföringsteamet.
 • Det viktigaste verktyget för att nå dina mål är genom dina telefon- och online-demo-möten. Genom hårt arbete för att nå dina mål kommer du att bli prisad för dina insatser. Mynt kommer att erbjuda dig en miljö där du har deras engagemang och stöd till 100 % för att bli en framgångsrik säljare!


Kvalifikationer

Har några års erfarenhet inom B2B försäljning och har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har:
 • Erfarenhet av försäljning av redovisningssystem och/eller erfarenhet att sälja mot ekonomichef som entry point.
 • Tidigare arbetat inom FinTech-bolag eller tillväxtbolag.
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Som person ser Mynt att du är driven och har en passion för sälj, du gillar ett högt tempo och bryr dig om att leverera värde till slutkunden. Du ska även vara resultatinriktad, självgående, initiativtagande och kommunikativ.

Övrig information
 • Start: Enligt överrenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Stockholm.
 • En bakgrundskontroll och kreditupplysning kommer att genomföras.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare