Hoppa till innehåll

Sales Development Representative till den ledande aktören Elaway!

Älskar du att etablera nya kontakter och hitta potentiella affärsmöjligheter? Drivs du av resultat och sälj? Då är den här rollen som Sales Development Representative hos Elaway något för dig. Ta chansen att få vara med på den snabbt växande elbilsmarknaden hos en av de mest framstående aktörerna inom laddningsinfrastruktur för elbilar. Sök redan idag - urval sker löpande!Om tjänsten

Elaway är en av de ledande leverantörerna av laddning för elbilar till bostadsrättsföreningar och du hittar dem i städer som Oslo, Stockholm och München, och i framtiden över hela Europa. Eftersom Elaway växer med enorm hastighet letar de nu efter nya teammedlemmar till deras säljteam som Sales Development Representative.

Elaways säljer laddningsanläggningar och tillsammans med ditt team kommer du att hitta och starta dialoger med deras framtida kunder genom att arbeta aktivt med nya prospects och följa upp leads. Din primära uppgift kommer bli att hitta nya affärsmöjligheter och boka möten med nya potentiella kunder med din telefon och dator som hjälpmedel. På så sätt hittar du deras framtida kunder som är bostadsrättföreningar och samfälligheter.

Du erbjuds

  • Otroliga möjligheter till personlig och professionell utveckling hos Elaway, där du kan växa i takt med företaget och säljorganisationen.
  • En chans att vara en del av den otroliga tillväxten inom elbilsmarknaden.
  • En möjlighet till att göra skillnad för världen genom att bidra till den gröna omställningen samtidigt som du har väldigt roligt på vägen.


Kvalifikationer
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som telefonförsäljare, mötesbokare eller liknande. Då du ska vara bekväm med att sälja över telefonen som ditt närmsta verktyg.
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift. De flesta av Elaways kunder sitter i Sverige och föredrar att kommunicera på svenska. Du ska därför känna dig bekväm med att leda säljprocessen helt på svenska.
Det är meriterande om du har
  • B-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du älskar att sälja, lyfta lur och prata med nya människor. Du ser försäljningsmöjligheter vart du än går och tar med dig massor av energi till bordet. Du är tycker om att lära dig nya saker, är målinriktad och gillar att se resultat. Du är självgående i ditt arbete och har en orädd inställning inför nya arbetsuppgifter. Du ska också trivas med att arbeta efter KPI:er för att mäta din framgång.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Nyckelord: Säljare, Mötesbokare, Sales, Sales Development Representative , Sales Assistant

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
28 jan. 2024 (56 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Solna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga