Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Redovisningsekonom till W&H Group holdings!

Ansök nu

Om du är en serviceinriktad ekonom som söker efter nästa steg i din karriär, är detta en spännande möjlighet för dig! Som redovisningsekonom kommer du att ha ett omfattande och ansvarsfullt uppdrag där du spelar en viktig roll i teamet. Sök redan idag, urvalet sker löpande!Kvalifikationer
 • Dig som har en examen från universitet eller yrkeshögskola inom ekonomi
 • Dig som har tidigare relevant arbetslivserfarenhet, främst löpande bokföring och redovisning
 • Dig som har god system- och datavana
 • Dig som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
Meriterande
 • Mycket god kunskap i Visma Business och/eller Visma.net
Beteenden

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess och söker dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du har ett stort ansvarstagande för dina arbetsuppgifter och strävar alltid efter att utföra dem med högsta kvalitet. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt samt är analytiskt lagd och har en god prioriteringsförmåga. Vi ser även att du som person är prestigelös och tycker om att ha många bollar i luften. Utöver detta kommer vi huvudsakligen att fokusera på följande beteenden:

 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Initiativtagande

Om tjänsten

W&H Group Holdings specialiserar sig på att skapa verksamhetsanpassade systemlösningar som baseras på affärssystemen Visma Business och Visma.net. För att uppnå kundens behov på bästa sätt, utvecklar de också egna tilläggsprodukter, integrationer, tjänster och andra smarta lösningar. Framför allt är dessa tjänster inriktade på kunder i dryckesbranschen, såsom producenter och importörer av öl, vin och sprit. Med ett starkt fokus på kundnöjdhet och kvalitet strävar W&H Group Holdings efter att ständigt förbättra och förnya sina tjänster för att möta kraven på den snabbt föränderliga marknaden. Förutom affärssystemet har de ett brett utbud av tjänster inom ekonomi, logistik och orderhantering.

W&H Group holdings utökar nu sitt team och söker en redovisningsekonom som vill vara med på en utvecklingsresa på en spännande och dynamisk arbetsplats. Företaget satsar på medarbetarnas potential med interna utbildningar och kompetensutveckling inom ekonomiflödet och nya IT-system. Du erbjuds en generös och stöttande arbetsplats där du kommer att ingå i ett team bestående av fem erfarna och kompetenta kollegor. Du kommer att jobba i moderna lokaler där det bland finns en bar där du och dina kollegor kan ta en AW. Dessutom arrangerar företaget bland annat resor och andra roliga aktiviteter för att skapa en familjär känsla.

Om du är redo att ta dig an en ny utmaning finns det goda möjligheter att ta din karriär till nästa nivå hos W&H Group holdings!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Stockholm City

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare