Projektledare inom VVS till Carl Hanssons Rör och Värme!

Projektledare inom VVS till Carl Hanssons Rör och Värme!

Stockholms största VVS-företag söker nu en projektledare som vill bli en del av deras härliga team som genomsyras av högt i takt och bra gemenskap. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning inom branschen och vill ta nästa steg in i ett nytt företag? Sök då tjänsten redan idag - urval sker löpande!
Arbetsuppgifter

Du kommer att få driva olika projekt parallellt med varandra där du har det huvudsakliga ansvaret. De projekt du kommer att arbeta med kan se olika ut, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Ansvara för olika projekt, vilket innebär planering, göra tids- och betalningsplaner samt följa upp dessa
 • Ha löpande kommunikation med kunder, leverantörer, montörer och underentreprenörer
 • Fakturering, kontrakt, PM och ÄTA samt andra administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter
 • Arbeta fortlöpande med arbetsmiljö och riskanalyser
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Innehar en eftergymnasial utbildning med inriktning mot VVS, bygg eller projektledning
 • Innehar minst 3 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom branschen
 • Innehar B-körkort
 • Är flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift

Det är även meriterande om du har goda kunskaper i Officepaketet samt bransch aktuella programkunskaper, som t.ex. teamplanering och kalkylering.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är affärsdriven och besitter ett ekonomiskt tänkt samtidigt som du är en strukturerad och noggrann person som förstår vikten och värdet i det arbetet du lägger grund för. Vi ser även att du har en god kommunikation och samarbetsförmåga, då du kommer att samarbeta både med interna och externa parter. Vi ser även att du är en lagspelare som ser till gruppens bästa.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Liljeholmen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se