Projektledare inom bygg och installation till Optimum Consult!

Projektledare inom bygg och installation till Optimum Consult!

Har du erfarenhet av bygg och tekniska installationssystem? Vill du arbeta i ett företag som tror på sina medarbetare och satsar på utveckling? Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och vill arbeta som projektledare inom bygg- och installationsbranschen: passa på att söka tjänsten som projektledare hos Optimum Consult!
Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att leda bygg- och installationsprojekt i fastigheter hos kunder. Du kommer med din expertis rådgiva och driva projekt från ax till limpa samtidigt som du samarbetar med andra konsulter och entreprenörer. Du kommer även ansvara för att byggprocessen/installationsdisciplinerna utförs korrekt.

Fastigheterna är komplexa på så sätt att de ofta är en del av en annan teknisk funktion, som exempelvis flygplats, reningsverk och industri, och därför är din breda erfarenhet och tekniska intresse extra viktigt.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har arbetat på den tekniska sidan inom installationsbranschen
  • Har arbetat som projektledare med intriktning på bygg/el/teknik
  • Har kunskap inom entreprenadjuridik och har arbetat med anbud
  • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet och en god datorvana
  • Har en yrkes- eller universitetsutbildning inom bygg/teknik/el eller annan likvärdig relevant utbildning
  • Har mycket goda kunskaper i båda svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs för det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
  • Har god vana av anbud
Övrig information:
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Placering: Arbetet bedrivs på kontoret, men även ute hos slutkund och på byggarbetsplatser - beroende på uppdragen varierar det i vilken grad man behöver vara på, respektive plats.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se