Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektkoordinator på deltid till Jobbsprånget

Ansök nu

Academic Work söker nu en studerande Projektkoordinator på deltid till Jobbsprånget. Vill du arbeta i en spännande organisation som gör skillnad i samhället? I den här rollen erbjuds du ett meriterande extrajobb inom administration med engagerade kollegor. Sök redan idag då urval sker löpande!Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
 • Som Projektkoordinator kommer du att arbeta administrativt och koordinerande. Bland annat kommer du att:

 • Stötta organisationen och fungera som säljstöd för ledningen och säljarna. Du kommer till exempel att arbeta i deras säljstödssystem (Salesforce) med uppdateringar, målgruppsindelningar och utskick samt koordinera kundträffar.

 • Sammanställa rapporter kopplade till Jobbsprånget.

 • Vidare kommer du ha ett extra ansvar för aktiviteter, bland annat i kontakt med Arbetsförmedlingen samt ansvar för backoffice-relaterade arbetsuppgifter.Kvalifikationer
 • Studerar på universitet/högskola med minst 1 år kvar av studier.
 • Har grundläggande kunskaper inom excel, samt gärna inom att genomföra undersökningar och sammanställa resultat.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, eftersom du kommer att använda dig av dessa språk i tjänsten.
 • Har viss tidigare erfarenhet från en administrativ och/eller kundnära roll.
 • Har god systemvana och snabbt kan sätta dig in i nya system.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll.
 • Har erfarenhet av att arbeta i CRM-system, gärna Salesforce.

Som person är du strukturerad och kan hantera flera arbetsuppgifter och deadlines parallellt samt göra genomtänkta prioriteringar. Vi ser även att du är noggrann i ditt arbete och har ett kvalitetsfokus i allt du gör. Vidare är du professionell och bra på att samarbeta.

Rollen passar dig som är analytisk, och som trivs i en koordinerande roll där du får ta stort eget ansvar och möjlighet att lära dig arbeta i CRM-system. Vidare är du flexibel och kan anpassa sig snabbt vid förändringar. Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information

 • Start: Omgående/juni.
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar/vecka. Du kommer lägga ditt schema ihop med närmsta chef på uppdraget. Under sommaren finns möjlighet att arbeta något mer/mindre än 2 dagar/vecka, om så önskas.
 • Placering: Vasagatan 28. Viss möjlighet till remote-arbete när man är självständig i arbetet.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juli 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare