Hoppa till innehåll

Projektcontroller till Global Connect!

Du som är nyexad inom IT eller ekonomi har nu möjligheten att komma in ett spännande läge och bidra och växa långsiktigt hos GlobalConnect! Du erbjuds en trygg anställning, en roll där du får växa långsiktigt och brett och sist men inte minst - riktigt bra och kompetenta kollegor. Är du en öppen och förändringsinriktad person som vill vara en del av denna digitala transformation? Ansök idag!Om tjänsten

Bli en nyckelperson i det dynamiska teamet på GlobalConnect! I denna centrala roll fokuserar du på projektstyrning, affärsstyrning och affärsfinansiering tillsammans med 8 engagerade kollegor. Här möter hög kompetens kontinuerlig utveckling, och vi värdesätter gemensam framgång och flexibilitet mellan arbete och fritid.

Du kommer att ansvara för att sammanställa och analysera prognosticerade projektdata samt stödja med administrativa projektuppgifter. Vi söker en person som inte bara accepterar befintliga processer utan vågar utmana och driva förändring. Du får möjlighet att leda projekt, implementera förbättringsåtgärder och påverka hur vi effektiviserar och automatiserar arbetsflöden.

Denna roll ger dig erfarenhet inom dataanalys, processoptimering och projektledning. Här kan du samarbeta med intressenter, bygga relationer och få en djupare förståelse för hur varje del av företaget bidrar till vår övergripande framgång.
Det här är en möjlighet att vara en del av en framåtsträvande organisation där du är med och formar framtiden. Denna långsiktiga konsultmöjlighet välkomnar din kompetens och vilja att göra skillnad.

Du erbjuds

 • En viktig roll för företaget, där dina idéer värderas.
 • En spännande mix av projektstyrning och förändringshantering i en samhällsviktigt organisation.
 • En tillsvidareanställning med fast månadslön och en engagerad konsultchef från Academic Work som kommer att stödja och coacha dig i din karriärutveckling.


Arbetsuppgifter
 • Stötta byggprojektledare i övervakning av projekt, inklusive hantering av fakturor, kostnadskontroll och installationsvolymer.
 • Genomför proaktiva analyser och initiativ för att förbättra lönsamhet, kvalitet och främja datadrivna arbetssätt.
 • Koordinera prognosprocesser och rapportering med regionbyggchef, samt granska och sammanställ prognosdata cirka 5 gånger om året.
 • Verifiera finansiella beräkningar för investeringsbeslut och stöd verksamheten genom skapande och avslutning av projekt.
 • Arbeta löpande med månadsavslut relaterade till projekt.


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller relevant IT område.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då arbetet utförs på båda språken.
 • Har starkt intresse för datanalys.

Det är meriterande om du har:

 • Kunskap i PowerBI eller Qlik
 • Kunskap i SQL

Motivation för tjänsten värderas högt- motivera därför ditt intresse i bifogat personligt brev.

Personliga egenskaper:
I den här rollen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. I rollen behöver du vara positiv till förändringar och lösningsorienterad. Det förväntas att du tar egna initiativ och inte är rädd för att lära dig nya saker samt driva projekt och analyser framåt och presentera dessa till andra i bolaget. Dessa egenskaper kommer att bedömas i rekryteringsprocessen.

 • Problemlösande
 • Innovativ
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 jan. 2024 (34 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb