Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektadministratör till CWP-Kraft!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

CWP-Kraft expanderar och letar nu efter passionerade projektadministratörer till deras team i Stockholm. Här erbjuds du en mångsidig och dynamisk arbetsmiljö där varje dag bjuds nya utmaningar och möjligheter till personlig tillväxt. Som en del av CWP-Krafts team kommer du inte bara att hantera administrativa uppgifter, utan även få chansen att vara med och forma strategier för framgång. Ansök idag och bli en del av CWP-Krafts resa mot framgång - Urval sker löpande!Om tjänsten

CWP-Kraft är ett infrastrukturbolag som är experter på telekommunikationskabel installationer och erbjuder skräddarsydda lösningar för installation av moderna kommunikationsnätverk. De planerar hela fiberstrukturen från att de kommer ner till marken tills att det driftsätts. De finns idag i Sverige, Danmark och Tyskland är just nu i en expansionsfas.

I denna spännande roll som Projektadministratör kommer du att ingå i ett team om 5 personer där den ena dagen inte kommer att vara den andra lik. Du kommer till en början att stötta Tyskland i ett infrastrukturprojekt, men du kommer även att agera stöd till övriga i verksamheten och arbeta parallelt i olika projekt. Din roll kommer att växa och variera längs tiden eftersom CWP-Kraft är snabbrörliga, men alltid med fokus mot administration. Dina vardagliga arbetsuppgifter kommer till en början att handla om att inhämta information ifrån olika system som sedan ska omvandlas till ekonomi, detta är ett unikt arbetssätt där du kommer att få all den utbildning och support du behöver för att lyckas. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Göra bildanalyser genom att inhämta en mängd bildmaterial som ska utläsas och verifieras.
  • Inhämta adresser och informationsstatus ifrån olika kunder då varje adress har olika status där CWP-Kraft har byggt fiber.
  • Göra prognosuppföljning genom att ha kommunikation med projektledare på plats om vad som har gjorts och vad som ska göras så att allt går enligt plan. Detta ska sedan rapporteras vidare till andra delar i organisationen på veckobasis.
  • Göra sammanställningar av protokoll och se till att allt uppfylls för att kunna skicka iväg fakturering.

CWP-Kraft är ett företag i tillväxt och erbjuder spännande möjligheter till lärande och utveckling. Som en del av CWP-Krafts växande team kommer du inte bara att få chansen att lära dig mycket, utan också möjligheterna till personlig utveckling och få åka på en läroresa till Tyskland om framfötterna visas. CWP-Kraft tror på att investera i deras medarbetare och skapa en arbetsmiljö som främjar tillväxt och framgång där de vill se sina medarbetare växa inom organisationen.Kvalifikationer
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande roller inom administration med tonvikt på att organisera och prioritera mellan arbetsuppgifter i en dynamisk miljö.
  • Har goda kunskaper i Office-paketet, främst erfarenhet av beräkningar i Excel.
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift då koncernspråket hos CWP-Kraft är engelska.

Det är meriterande om du:

  • Har en eftergymnasial inom projektledning eller ekonomi med förståelse för flöden och processer.
  • Har minst grundläggande kunskap i det tyska språket då du kommer vara involverad i projekt för den tyska verksamheten.

För att lyckas i rollen ser CWP-Kraft att du som person: Har en stark administrativ ådra och är detaljorienterad. Deras arbete är dynamiskt och varierande, vilket gör att du ska trivas med ett flexibelt arbete där du har lätt för att anpassa dig till nya förändringar. Du ska vara självgående och initiativtagande då du förväntas kunna prioritera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare ser CWP-Kraft att du har en affärsförståelse, är kommunikativ och ansvarstagande.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CWP-Krafts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Tjänsten är en direktrekrytering till CWP-Kraft!

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se