Power BI-utvecklare med fokus på Azure till storbank!

Power BI-utvecklare med fokus på Azure till storbank!

Ett bra arbetsklimat är nyckeln till trivsel och goda prestationer på arbetet. Det tror i alla fall vår kund som är en av de ledande affärsbankerna i Sverige. Vår kund erbjuder ett inkluderande arbetsklimat där ett gott samarbete med högt i tak samt viljan att utvecklas är exempel på återkommande värdeord. Är du en person med goda arbetslivserfarenheter inom Microsofts programvaror och delar synen på vädret av en bra arbetsmiljö? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten och bli en värdefull lagkamrat!
Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak inkludera konfiguration, riskbedömning och dokumentation. Administration av licenser, förvaltning av plattformar och underhåll/infrastruktur är andra förekommande uppgifter. Arbetet innebär även att förvalta plattformen och proaktivt utföra åtgärder som förbättrar prestanda och minskar kostnader. Detta innebär att du sällan kommer stöta på samma typer av problem, vilket gör att du utvecklas hela tiden.

Du kommer huvudsakligen arbeta i Microsofts programvaror som Azure och Power BI. Du kommer även jobba i systemet Cognos.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av att sätta upp Power BI i en större organisation
  • Har minst 3 års arbetslivserfanhet av Microsoft 365 och Microsoft Azure
  • Har goda kunskaper i Powershell
  • Är flytande i det svenska samt engelska språket

Som person är du en engagerad lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper. Du har också en god initiativtagande samt problemlösande förmåga med en förmåga att skapa god struktur.

Det är mertiterande om du har:
  • Eftergymnasial utbilning inom relevenat område, exempelvis systemvetenskap.
  • Erfarenhet inom Cognos, Jira och Confluence.


Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se