Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nätverkstekniker till stort telekombolag!

Ansök nu

Vi söker nu en Nätverkstekniker som trivs i att jobba i en snabbföränderlig arbetsmiljö och har ett brinnande intresse för att lära sig nya tekniker. Sök idag då vi går igenom urvalet löpande!Arbetsuppgifter
 • Konfigurera och driftsätta WAN-lösningar för kunds räkning, tillsammans med on-site fälttekniker.
 • Utföra förändringar på redan implementerad lösning tillsammans med kundtekniker.
 • Konfiguration av routrar och switchar i nätverket för att realisera WAN-tjänsterna.
 • Routing (MPLS/BGP) mellan vårt backbone (PE) genom access-nät (xconnect/l2circuit/psuedowire) mot kundplacerad utrustning (CPE).
 • Agera stöd åt övriga organisationen gällande tekniska frågor om WAN-tjänster och skräddarsydda kundlösningar.
 • Analysera och förbättra det dagliga arbetsflödet, aktivt jobba mot en bättre upplevelse både internt och för våra kunder.


Kvalifikationer
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift - våra kunder finns över hela världen.
 • Har relevant högskoleutbildning inom nätverksteknik, eller motsvarande erfarenhet.
 • Goda kunskaper inom TCP/IP, routing, switching.
 • Certifieringar inom t.ex. Cisco CCNA/CCNP, eller motsvarande kompetens.

Det är meriterande om du har

 • Meriterande om du har erfarenhet av olika leverantörer så som Cisco, Juniper, Huawei eller Alcatel-Lucent/NOKIA.
 • Meriterande om du har erfarenhet av scripting med t.ex. Python, samt NSO.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Initiativtagande
 • Strukturerad
 • Samarbetsvillig

Du kommer ingå i ett engagerat och drivet team. För att passa i gruppen och för tjänsten ser vi att du är en god lagspelare som ställer upp och fokuserar på att arbeta tillsammans med teamet. Vi tror också att du som person alltid strävar efter att utveckla dina kunskaper och har ett brinnande intresse av att lära dig ny teknik, samt att du har ett naturligt kvalitetstänk och trivs i en miljö som ständigt förändras och utvecklas.

I teamet arbetar man i varierande volymer och ibland med ett högt tempo, och ser därmed gärna att du tycker om att agera strukturerat och effektivt i ditt arbetssätt. Delar av vardagen innebär självständigt arbete med eget initiativtagande för att lösa teamets uppgifter. Att du delar med dig av din kompetens och idéer ser vi som en självklarhet. Vi ser styrkan i att jobba tillsammans i ett gemensamt team och vi ser problem som utmaningar och lägger stor vikt till en positiv attityd hos dig som sökande.

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare