Nätverkstekniker till snabbväxande industriföretag!

Nätverkstekniker till snabbväxande industriföretag!

eCiceron levererar säkra kommunikationsnätverk och intrångsdetektering för samhällsviktiga aktörer, företag samt privatpersoner. Vill du fortsätta utveckla din kompetens inom olika områden och tillhöra en organisation som är under utveckling och tillväxt? Som nätverkstekniker kommer du arbeta med kvalificerad installation av nätverk till några av Nordens mest dynamiska och snabbväxande industriföretag. Är du eCicerons nya nätverks-stjärna?
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som:
  • Är svensk medborgare
  • Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift, då språken används i det dagliga arbetet
  • Har kunskaper i CCNA (inget krav på att ha certifikat men kan innehållet)
  • Har ett år av praktisk erfarenhet av arbete inom nätverk
Det ses som meriterande om du har:
  • Erfarenhet från någon av de nordiska försvarsmakterna eller annan samhällsbärande organisation, exempelvis inom infrastruktur, polis, eller vård.
  • Erfarenhet av att vara i serverhallar, arbeta i servermiljö, arbeta med ciscoprodukter.
  • Ingående förståelse av Linux

Som person har du passion för nätverk och/eller digital säkerhet. Du känner stort ansvar för ditt arbete, du är driven och vill lösa de problem som uppstår. Du drivs av att lära dig mer inom cybersäkerhet/informationssäkerhet och intresserad av att utbilda dig själv under lågintensiva perioder samt snabbt tempoväxla när ett digital angrepp är ett faktum.I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. I samband med din ansökan vill vi att du skickar in ditt CV och motiveringsbrev för att vara aktuell för tjänsten.
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, med ambition till överrekrytering
  • Placering: Östermalm/remote

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se