Nätverkstekniker till ett ledande svenskt IT-företag!

Nätverkstekniker till ett ledande svenskt IT-företag!

"Det rör sig och utvecklas hela tiden och man har goda möjligheter att påverka. Man får vara med och påverka enheten - teknikerna ska hitta the way of working" så beskriver din framtida chef sin syn på rollen. Vill du alltså jobba på ett innovativt företag som kommer satsa på din utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet? Har du dessutom ett stort tekniskt intresse, erfarenhet av rollen som nätverkstekniker och en fallenhet att ta dig an kunders olika nätverksproblem, kan du vara helt rätt person för tjänsten! Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vår kund sina kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Vår kund är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. De hjälper deras kunder med planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer. Genom de värdeskapande tjänster som de kan erbjuda, spelar vår kund en viktig roll i deras fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Hos vår kund får du chansen att utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Du kommer arbeta i en spännande och varierande miljö där du ständigt lär dig något nytt och får större ansvar. Vår kund tror på att förbättring är avgörande, och du kommer därför få kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling i områden som teamet jobbar med. I rollen som nätverkstekniker arbetar du självständigt och har mycket kundkontakt, samtidigt som du får mycket stöd från din arbetsgrupp som består av 18 kompetenta kollegor.

Du erbjuds
 • Stora utvecklingsmöjligheter på ett innovativt företag
 • Bli en del av kundens kompetenta Managed Network-team
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Nyetablering av kunder
 • Utredningar av incidenter
 • Konfigurationsmallar och jobba mycket med konfigurationsbackup
 • Förvaltning i form av livcykelshantering av mjuk - och hårdvara
I denna roll kommer du att vara mer en generalist ute på deras kundleveranser. Vår kund levererar bland annat LAN, WLAN, och VPN. Rollen är varierad och innebär att du ena dagen kan jobba med problem kring övervakningen och andra dagen sitter du med ett konfigureringsprojekt eller tittar vilka rekommendationer det finns från leverans på mjuk - och hårdvara.

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av en liknande roll - exempelvis som nätverkskonsult eller onsite-tekniker
 • Tidigare erfarenhet av att byta ut switchar och acesspunkter
 • Har goda kunskaper inom Cisco, Aruba & Fortinet VPN
 • Är svensk medborgare och behärskar svenska språket obehindrat
Det är även meriterande om du

* Har goda kunskaper inom Cisco Prime, Cisco ISE, Aruba Central & Aruba Clearpass

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har bra blick för struktur och kan vara med och skapa den. Du är också stresstålig och van vid driftrollen - du vet att dagen inte alltid är planerbar. Vidare ser vi också att du gärna är driven, nyfiken och hungrig på att utvecklas i din roll som nätverkstekniker!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Plats: Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Kontaktperson Academic Work
Email Mejla Academic Work
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se