Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nätverkstekniker sökes till mindre konsultbolag

Publiceringsdatum
23 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tillsammans formar vi framtidens nätverkslösningar på alla nivåer av komplexitet. Om du är redo att vara en del av ett team som drivs av innovation, kompetens och en vilja att möta framtidens utmaningar, då är du på rätt plats. Välkommen att söka redan idag!Om tjänsten

Vi är ute efter dig som tänker långsiktigt och ser en framtid hos din nästa arbetsgivare. Hos vår kund, som är ett mindre konsultbolag med ungefär 15 medarbetare, värnar man om varandra och att ha ett gott arbetsklimat. De är ett väletablerat företag som har funnits i flera år men som nu vill bli större på IT området. Så här beskriver de sig själva:

"Vi som jobbar på IT idag, har bred kompetens när det gäller nätverksinfrastruktur och säkerhet. Vi har lång erfarenhet av design, underhåll och felsökning av olika typer av nätverkslösningar ute hos våra kunder. Vi hjälper våra uppdragsgivare med nätverkslösningar på alla nivåer av komplexitet. Är kravet analys, uppgradering, livcykelhantering, säkerhet eller felsök, så har vi kunskapen som krävs för att hjälpa er."

Som konsult kommer du att jobba ute hos en av företagets kunder. Där arbetar du med nätverk, servrar och allt det som behövs för en fungerande infrastruktur. Det betyder också nätverkskomponenter som routrar, switchar och accesspunkter liksom cybersäkerhet och brandväggar. Du är också med och förvaltar, felsöker och löser olika typer av nätverksproblem.

Du erbjuds

 • En långsiktig tjänst hos ett företag där man värderar sina medarbetare över allt annat. Man gör roliga aktiviteter tillsammans och har kul på jobbet!
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work under hela uppdraget för att följa upp och stötta dig i ditt arbete
 • Löpande kompetensutveckling och möjlighet att bli certifierade inom olika nätverks-tekniker på sikt


Arbetsuppgifter
 • Installera routrar, switchar och andra nätverkskomponenter i nya och befintliga nätverk
 • Hjälpa kunder lösa problem i nätverket och infrastrukturen i stort
 • Sätta upp brandväggar och andra cybersäkerhetslösningar


Kvalifikationer
 • Har arbetat som nätverkstekniker eller i likvärdig roll i minst 1-2 år
 • Har erfarenhet att arbetat med infrastruktur
 • Kan ta ansvar och arbeta självständigt
 • Är flytande i Svenska och har svenskt medborgarskap
 • Utbildning: Eftergymnasial utbildning inom nätverk eller liknande

För att lyckas i den här rollen tror vi du är en person som har pluggat till nätverkstekniker på yrkeshögskola eller på annat sätt utbildat dig på området. Efter det har du jobbat ett tag som nätverkstekniker eller infrastrukturspecialist och trivs med de arbetsuppgifterna. Som person är du självständig i ditt arbetssätt men inte heller rädd att fråga om hjälp när det behövs. Du gillar att jobba i ett mindre bolag och tycker det känns spännande att vara konsult.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta som konsult
 • CCNA eller CCNP certifikat
 • Arbetat med lastbalansering och Cisco ISE
 • Utbildning: Kandidat, Yrkesförberedande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 jan. 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga