Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mötesbokare på deltid!

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi letar efter en driven och engagerad mötesbokare som kan förstå och möta kundernas behov. Om du är van vid säljarbete och gillar att ringa samtal, då är det här jobbet för dig! Vi söker en student som kan börja omgående, så skicka din ansökan direkt!Om tjänsten

Vi letar efter en självgående och engagerad person som vågar dyka djupt och hitta behovet där det gömmer sig. I den här rollen som mötesbokare söker vi efter rätt attityd och vilja!

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att ringa kalla samtal och skapa nya kontakter med potentiella kunder. Det handlar om att våga ställa de rätta frågorna för att identifiera och tillgodose deras behov utan att skrämma bort dem. Genom att effektivt synka kalendrar med dina seniora säljare kommer du att boka in möten och öppna dörrar för nya affärsmöjligheter.

För att säkerställa din framgång kommer du att arbeta nära ansvarig på plats och skapa mallar för dina samtal i början. Dessa mallar kommer att utgöra grunden för din utveckling och framgång i rollen. Till en början ses det som positivt om du är inne på kontoret men när du blir tryggare i din roll är det fritt fram för en flexibel roll.

Du kommer att jobba cirka 8-12h/vecka fördelat på 2-3 dagar, utöver det kommer kunden ha stängt under juli och halva augusti.

Vad du kan förvänta dig:

 • Tydliga mål och KPI:er för att guida dig mot framgång
 • En arbetsmiljö där kunden värdesätter samarbete och öppen kommunikation
 • Flexibilitet att arbeta på distans, perfekt för dig som studerar


Arbetsuppgifter
 • Ringa kalla samtal till kunder
 • Boka in möten mellan kunder och säljare


Kvalifikationer
 • Studerar på högskola eller universitetet på minst 50 % med minst ett år kvar av dina studier.
 • Har tidigare erfarenhet av sälj
 • Är obehindrad i svenska och engelska, då båda språken används i arbetet
 • Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området

Det är meriterande om du

 • Har telefonvana och tidigare erfarenhet av mötesbokning inom B2B
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, management, försäljning, affärsutveckling eller liknande med minst ett år kvar av dina studier

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Uthållig
 • Självgående
 • Nätverkande
 • Affärsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se