Medarbetare till Valuta Back Office på Handelsbanken

Medarbetare till Valuta Back Office på Handelsbanken

Här har du en möjlighet att utvecklas vidare i en spännande roll på Handelsbanken, där du får arbeta med affärsstöd och administration för bankens valutaväxlingar, insättningar och korta krediter. Har du tidigare erfarenhet av finansbranschen och betalningsflödet kan du vara den vi söker!
Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga uppgiften är affärsstöd och administration för bankens valutaväxlingar (FX), deposits och korta krediter (MM). Detta innebär varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av Settlement av valutaaffärer. Vi ser att du till exempel har arbetat med cross-border payments, på en treasury-avdelning eller rent av Valuta back office på ett finansbolag, inom fintech eller inom ett större företag. Du är bekant med SWIFT, matchning av affärsdetaljer och är väldigt systemvan. Utöver detta kan du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska samt är van vid kundkontakt.

Som person är du
  • Resultatinriktad
  • Självgående
  • Samarbetsvillig
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm City

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se