Mät- och kartingenjör Stockholm Vatten och Avfall!

Mät- och kartingenjör Stockholm Vatten och Avfall!

Dina framtida kollegor på Stockholm Vatten och Avfall strävar efter att skapa en hållbar och enkel verklighet för stockholmarna. De har till uppdrag att utveckla och leverera vatten- och avfallstjänster som får Stockholm att fungera, växa och vara en plats där både människor och natur trivs. Nu söker de dig som vill axla rollen som Mät- och Kartingenjör till deras enhet Geodata. I tjänsten får möjlighet att applicera dina befintliga kunskaper samtidigt som du får en möjlighet att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för framtiden! Du kan förvänta dig en varierande arbetsdag, där vi ser att du är noggrann i ditt arbete och nyttjar dina sociala förmågor i alla kontaktytor som rollen innebär. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsuppgifter

I rollen som Mät- och kartingenjör kommer du arbeta både på kontor och ute i fält. Arbetsområdet täcker in både Stockholm och Huddinge kommun där du utgår från deras huvudkontor i Ulvsunda. Vi ser att du som söker är en person som trivs med ett varierande arbete, där du kan förvänta dig att fältarbetet motsvarar hälften av omfattningen. På sikt kommer du arbeta självständigt och ansvara för olika typer av mät- och kartjobb.

Arbetet innebär bland annat:

 • Inmätning och utsättning av Stockholm Vatten och Avfalls ledningsnät och anläggningar i fält.
 • Kartering av mätdata för att erhålla en uppdaterad ledningsdatabas.
 • Inmätning och kartering av bolagets sopsugar.
 • Projektering av ledningsnät vid exploatering.

De använder Leicas mätinstrument i det dagliga arbetet och de karterar i en ArcGIS-baserad VA-produkt kallad GEOSECMA Ledning VA.
Kvalifikationer
 • Utbildning som kartingenjör, inom GIS eller mätning på högskole- eller yrkeshögskolenivå.
 • Alternativt har du arbetslivserfarenhet av mätning i fält och/eller kartering i GIS-baserad miljö.
 • Har B-körkort.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift, då daglig kommunikation sker på det svenska språket.

För att kunna bidra till enheten ser vi gärna att du är en kreativ och lyhörd person som har ett intresse för teknisk utveckling och en genuin nyfikenhet att utvecklas i rollen. I rollen kommer du ha flera kontaktytor såväl inom enheten som med projektledare, entreprenörer och rörläggare. Vi ser därmed att du är en person med goda kommunikativa förmågor.

Som person är du:

 • Noggrann
 • Samarbetsvillig
 • Kommunikativ
 • Flexibel

Övrig information

 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Konsultuppdrag på heltid, under 12 månader med viss möjlighet till förlängning. Behovet är för att täcka upp för föräldravikariat.
 • Arbetstider: Måndag-fredag, 7:30-17 med viss möjlighet till flex.
 • Placering: Du kommer utgå från huvudkontoret i Ulvsunda och arbeta i Stockholm och Huddinge kommun.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 2 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se