Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Maskinist sökes till Paragon Nordic!

Ansök nu

Har du ett sinne för precision och noggrannhet och trivs med att arbeta inom produktion? Nu söker vi för Paragon Nordics räkning två Maskinister för att stärka upp i produktionsteamen under kvällsskiftet. Detta ger dig möjligheten att vara en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som du är en stor del av ett viktigt steg inom produktionen.Om tjänsten

Academic Work söker nu två Maskinister till Paragon Nordic. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Paragon Nordic. Uppdraget är på heltid och sträcker sig 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns sedan goda möjligheter att bli överrekryterad. Arbetstiderna är mån-ons 16.00-01.39 och torsdagar 15.50-01.29. Fredagar är man ledig.

Du erbjuds
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
 • I rollen som Maskinist hos Paragon Nordic kommer du att ha en viktig roll inom produktionen av allt från kosmetika till livsmedel. Du kommer i ditt arbete noggrant följa fastställda instruktioner för hur processen ska gå till och fylla i produktionsdokumentationen. Mer specifikt kommer du att:
 • Utföra B-underhåll, enligt gällande underhållsplan.
 • Samordna arbetet med blandare på bandet för att säkerställa att produkterna fylls med god kvalitet och enligt prognostiserad takt.
 • Bidra till att god ordning uppnås i produktionslokalen vilket bland annat innefattar rengöring enligt fastställda instruktioner.
 • Ställa om maskinerna i fyllning mellan tillverkningarna.
 • Ansvara för att rätt artikel och rätt innehåll används och att inställningarna på maskinerna är korrekta.
 • Ansvara för att rätt skyddsutrustning används vid hantering av kemikalier.


Kvalifikationer

Tjänsten passar dig som trivs i en ansvarstagande roll där du får möjlighet att tillämpa din noggrannhet, något som är avgörande för att slutprodukten ska hålla hög kvalité. Vi tror att tjänsten passar dig som är en teamspelare då du kommer ingå i ett produktionsteam och samarbeta med andra blandare och maskinister.

 • Förstår svenska i tal och skrift
 • Kan följa instruktioner noggrant

Det är meriterande om du har

 • Jobbat inom industri tidigare med liknande uppgifter

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kväll/natt
 • Placering: Vallentuna
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare