Marknadsassistent till välkända Michelin

Marknadsassistent till välkända Michelin

Är du studerande inom marknad eller ekonomi och vill ha ett långsiktigt deltidsjobb vid sidan av studierna som ger dig meriter för din framtida karriär? Tillsammans med Michelin söker vi nu en marknadsassistent på deltid med start i januari. Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Michelins räkning en marknadsassistent till deras marknadsavdelning. Uppdraget är på deltid med två heldagspass i veckan och sträcker sig långsiktigt under din studietid.

Du erbjuds
 • Chans att få vara med och utvecklas på marknadsavdelningen på ett välkänt bolag
 • En varierande roll med tätt samarbete med kunniga seniora kollegor
 • Utvecklingsmöjligheter efter studierna
Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Michelin. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Michelins marknadsavdelning består i dagsläget av 11 personer i skilda marknadsroller och söker nu tillökning i form av en marknadsassistent på deltid som kommer arbeta i tätt samarbete med erfarna kollegor. I rollen som marknadsassistent ges möjlighet att, vid sidan av dina studier, tillämpa kunskaper genom att bland annat:
 • Färdigställa materialbeskrivningar av företagets produkter
 • Koordinering av översättningar och textbearbetning
 • Uppdatering av information på bolagets interna portaler via Wordpress
 • Arbeta med event och mässor - alltifrån projektledning, planering och genomförande till efterarbete och uppföljning
 • Arbete och uppföljning kring Michelins interna Lojalitetsprogram
 • Vara stöd vid CRM-kampanjer
Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå inom ekonomi, marknadsföring eller liknande och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du även:

* Har erfarenhet av event/mässor och digital marknadsföring

I rollen som marknadsassistent är du framåt och orädd som person och hugger tag i saker som behövs. Du har en förmåga att arbeta utan direkt vägledning och räds därigenom inte av utmaningar och att ta egna initiativ. Du har ett driv att arbeta för goda resultat, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och följa upp resultat under arbetets gång. Vidare har du en god kommunikativ förmåga där du skapar relationer och samarbete med kollegor. Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga stor vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information
 • Start: Januari 2023
 • Omfattning: Deltid, 16 h /veckan (två heldagar i veckan)
 • Arbetstider: 09-17
 • Placering: Huvudkontor på Ringvägen i Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Michelins mission är att bidra till att främja till mobilitet för varor och människor och utöver detta till social utveckling. Deras bredare mål är att tillfredsställa det mänskliga grundläggande behovet av social interaktion, utbyte och upptäckt. Michelin är ett av världens ledande däcktillverkare, och ett globalt företag med över 115 000 medarbetare. Michelins Nordiska organisation består av Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi hanterar också försäljningen på Island och Färöarna.