Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Linjeoperatörer sökes till Paragon Nordic!

Ansök nu

Är du en noggrann och lösningsorienterad person som har en god känsla för kvalité? Vi har rollen för dig! Paragon Nordic söker nu tre nya linjeoperatörer som ska komma in och stärka upp en nystartad produktionslinje! Hos Paragon Nordic blir du en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som man får jobba med varierande arbetsuppgifter på produktionslinjen.Arbetsuppgifter
  • I rollen som linjeoperatör kommer du bland annat vara med och överse maskinerna under produktion och plocka in och ut material från lagret. Det sker genom samarbete med personalen på linjen och genom att noggrant följa instruktioner för den specifika produkten. Du som ansöker om tjänsten bör vara väldigt noggrann och ha en god känsla för kvalité men även vara lättlärd och familjär med verktyg.


Kvalifikationer
  • Har goda kunskaper i svenska
  • Är noggrann och duktig på att följa instruktioner
  • Är lättlärd och familjär med verktyg.
Det är starkt meriterande om du:
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktionsindustrin
Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid - kväll/natt
  • Placering: Vallentuna
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare