Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Chans att tjäna extra pengar innan jul!

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du dryga ut kassan inför jul och är på jakt efter en tjänst att kombinera med studierna? Se hit! För vår kunds räkning söker vi ett flertal terminalarbetare med start 24 november. Urval sker löpande - ansök redan idag!Om tjänsten

Vår kund är en välkänd aktör inom transport- och logistikbranschen. De söker nu nya medarbetare till lagerterminalen i Järfälla perioden 24 november-22 december. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, men vi ser att du som söker gärna arbetar fysiskt, trivs att arbeta i grupp och har god förmåga att ta eget ansvar.

Du som kommer ta dig an tjänsten kommer bjudas in på ett introduktionspass den 24 november mellan kl. 10-11, där efter kommer du arbeta ca 2-3 pass/veckan utifrån kundens behov. Arbetstiderna som gäller är sedan vardagar mellan 01:30 - 09.15. OB-ersättning för nattarbete utgår enligt kollektivavtal.

Vi ser att du gärna har tillgång till bil eller bor i närheten av Järfälla för att ha möjlighet att ta dig till terminalen.

Bakgrundskontroll För denna tjänst kan det komma att krävas ett utdrag från belastningsregistret. Om din ansökan är relevant kommer vi att be dig att följa denna länk: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) och klicka på "Till e-tjänsten för registerutdrag" för att ansöka om en "Personuppgiftskontroll". Öppna inte detta kuvert. Vi kommer att öppna det i samband med ett jobberbjudande.Arbetsuppgifter
  • Lasta ut inkommande paket
  • Sortera paket
  • Flytta paket från en plats till en annan


Kvalifikationer
  • Trivs i en aktiv roll och förberedd på en fysisk krävande tjänst
  • Har en god teamkänsla och god förmåga att ta eget ansvar
  • Goda kunskaper i svenska och/eller engelska
  • Är kvällspigg och tillgänglig för att jobba natt några gånger per vecka
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 jan. 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare