Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kvalitetsingenjör inom GMP till AFRY

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

AFRY, fd. ÅF, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum, innehar en bred kompetens och lägger stort fokus på medarbetarens egen utveckling. Som kvalitetsingenjör inom GMP kommer du att arbeta på uppdrag hos en av AFRYS kunder i Stockholmsområdet.Om tjänsten

AFRY fortsätter att växa och är nu i behov av en kvalitetsingenjör inom GMP för ett spännande projekt inom läkemedelsbranschen.
Sektionen du kommer att tillhöra består idag av både juniora och seniora kollegor, men alla med det gemensamma intresset av teknik och Life Science.

Som anställd på uppdrag hos AFRY kommer du att arbeta som konsult ute hos deras kund i Stockholmsområdet, som är ett företag inom läkemedelsbranschen.
Även då arbetet utförs hos olika kunder så värdesätter vår AFRY en stark gemenskap bland sina medarbetare. Det är ett företag som är mycket måna om sina medarbetare och lägger stor vikt vid att erbjuda dem en bra arbetsplats med förmånliga villkor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AFRY. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i ca 6 månader. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt anställd på AFRY, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • AFRY erbjuder en inspirerande miljö där du dels kan utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor, dels få utvecklas i rollen som ingenjör genom interna utbildningar och kurser. Södertäljekontoret värderar personlig utveckling högt. Du kommer därför att erbjudas stor frihet under ansvar.


Arbetsuppgifter
 • Skriva och granska instruktioner för SOP:ar (Standard Operating Procedures) och andra kvalitetsdokument
 • Hantera avvikelser och genomföra CAPA-åtgärder för kontinuerlig förbättring av processer och förebyggande av problem
 • Tillämpa GMP-principer i arbetsprocesser och dokumentation
 • Arbete i renrum klass B


Kvalifikationer
 • Har avslutad ingenjörsutbildning med inriktning mot kemiteknik, biokemi och/eller medicinteknik, alternativt annan naturvetenskaplig utbildning
 • Har erfarenhet från läkemedelsproduktion och tidigare arbetat enligt GMP och med GMP-dokumentation
 • Tidigare har arbetat i renhetsklassade lokaler, klass B (och A) och/eller biosäkerhetsklassade skåp/lokaler
 • Har erfarenhet från att skriva, granska och remissa SOPar och andra kvalitetsdokument
 • Har erfarenhet från att hantera avvikelser och genomföra CAPA-åtgärder
 • Flytande i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation förekommer på båda språk

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från cellodling och kunskap om aseptisk teknik och arbetssätt.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se