Kundtjänstmedarbetare till start up!

Kundtjänstmedarbetare till start up!

Brinner du för service och är redo för nästa utmaning? Är du också en person som trivs med att prata med kunder och leverera personlig support av högsta klass? Vår kund är ett bubblande företag som arbetar inom restaurangbranschen med systemlösningar och de söker nu efter nästa stjärna till sitt team. Vi tillämpar löpande urval så ansök till tjänsten som kundrådgivare redan idag!
Arbetsuppgifter

Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär i synnerhet att du:

 • Arbeta med både inkommande och utgående samtal
 • Ge god service i vanligt förekommande ärenden
 • Hantering och viss bearbetning av data
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

För att passa i roller behöver du ha lätt för att formulera dig i tal och du gillar prata med människor. Du ska trivas med att arbeta över telefon och du strävar aktivt efter att ha struktur och en röd tråd i ditt arbete. Dessutom är du flexibel och har inga problem att ta snabba puckar eller ställa om efter nya prioriteringar. Vi ser också att du som söker har en otroligt god datavana och att du är bekväm vid tangenterna. Vi tror även att ett positivt mindset är nyckeln till framgång och är övertygade om att rätt inställning kommer vara det som tar dig till nästa nivå i rollen.

Krav
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska
 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom service
 • Trivs med att prata i telefon
 • Har god datorvana
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se