Kundtjänstmedarbetare till Sodexo!

Kundtjänstmedarbetare till Sodexo!

Har du ett stort intresse för människor och vård? Letar du i nuläget efter ett jobb som utvecklar och utmanar dig i arbetsuppgifter? Om svaret är ja, är du den vi söker! Som kundtjänstmedarbetare på Sodexo kommer du agera söttande och vara behjälplig över telefon på en hjälpmedelcentral. Om du drivs av att hjälpa andra, har tidigare erfarenhet inom liknande roll och inom service så har du hittat rätt!

Information om uppdraget

Vår kund Sodexo söker nu en kundtjänstmedarbetare till deras kontor i Hallonbergen, Sundbyberg. Här kommer du att vara den som bemannar telefonen, dit både intern personal men även kunder har möjlighet att höra av sig. Du kommer även att få hjälpa till med en hel del administration och backoffice arbete. Du kommer att vara placerat i samma byggnad som verkstaden, där du ibland kan komma och besöka för att lösa problem eller kolla upp leveranser.

Du erbjuds
 • En gedigen upplärning av erfarna kollegor, du kommer första veckan att få skugga en mer senior kollega för att komma in i arbetet
 • Ett givande och meriterade deltidsjobb där du får chans att utvecklas
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar under en dag, men de mest återkommande är:
 • Svara i telefonen, hjälpa både kunder och interna tekniker med deras frågor och problem
 • Registera ordrar åt kunder som ringer in
 • Vara bejälplig i frågor om de hjälpmedel som centralen erbjuder
 • Backoffice arbete med återrapporteringar och orderläggande samt pakethantering
 • Administrera i Visma, som är deras affärssystem
Du kommer att träffa på människor med funktionshinder i alla olika åldrar som kommer för att få hjälp med att testa ut olika typer av hjälpmedel de behöver i sin vardag. Det är viktigt för oss att du är en omtänksam och social person som är duktig på att bemöta olika sorters människor med olika förutsättningar.

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års erfarenhet av serviceyrken, gärna kundservice eller annan roll vi bedömer som likvärdig
 • Trivs med telefon som arbetsverktyg och har god datorvana
 • Bekväm med svenska & engelska då du kan komma i kontakt med båda språken
Meriterande
 • Erfarenhet från vård och omsorg
 • Tidigare arbetat i Visma
Vi söker dig som är

Glad, positiv och snabblärd! Är kommunikativ och service-inriktad i arbetet du tar dig an och är van att bemöta olika sorters människor och behov.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 08:00-16:40
 • Placering Hallonbergen, Sundbyberg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se