Kundsupport till finansbolaget Nstart!

Kundsupport till finansbolaget Nstart!

Har du tidigare erfarenhet inom kundtjänst och ett intresse för finansvärlden? Vill du vara med i ett växande team och göra skillnad varje dag? Här får du möjligheten att vara en del av Nstarts spännande tillväxtresa och ha roligt på vägen! Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Arbetsuppgifter

I rollen inom customer success kommer du framförallt arbeta med att:

  • Ta emot inkommande samtal
  • Föra dialog med kunder i företagets olika kanaler
  • Genomföra utbetalningar och placera utbetalningar
  • Kontakta kunder för att inhämta information
  • Kontakta och samtala med kunder som är sena med betalningarKvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande och din ansökan kommer att prioriteras om du:

  • Har erfarenhet av bank och finans eller har jobbat på ett inkassobolag
  • Har kunskaper i det norska språket

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och din karaktär. Som person är du flexibel, prestigelös och har en god förmåga att arbeta tillsammans med andra i ett team. Du är driven, självgående och har en god känsla för kommunikation och är mån om att sprida energi och glädje till dina kollegor. Du har gott omdöme och brukar ha lätt för att lösa utmaningar. Du har koll på vad som pågår och har ordning och reda omkring dig. Nstart tror på utveckling och lärande genom att göra och testa. De ger stort utrymme för egna initiativ, ambitioner och ledarskap. Rätt person kommer successivt att få allt större ansvar i verksamheten och växa med företaget.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse men relativt omgående

Långsiktighet: Avtal på intialt sex månader med goda chanser till överrekrytering

Omfattning: Heltid

Placering: Östermalm/City, centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se