Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundservicemedarbetare till Loomis!

Ansök nu

Vi söker efter två kundservicemedarbetare som har tidigare erfarenhet av service och som tycker att kundkontakter och administrativa arbetsuppgifter lockar. Har du en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad? Ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval!Om tjänsten

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom kontanthantering i Sverige med bland annat värdetransporter och uppräkningstjänster. På Loomis huvudkontor arbetar du med cirka 60 kollegor. Pendeltåget stannar precis utanför entrén och pendlingsmöjligheter till både Stockholm och Uppsala med omnejd är mycket goda. I de ljusa nyrenoverade lokalerna råder en trivsam, social och välkomnande atmosfär. Internt finns ett välutrustat gym, trivsamma gemensamma ytor och det anordnas olika aktiviteter så som afterwork’s och andra gemensamma tillställningar. Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work med en behovsanställning på 6 månader. Därefter finns mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att båda parterna är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • En långsiktig heltidstjänst
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Hantera ärenden från företagskunder främst via telefon- och mejlkontakter men även chatt.
 • Hjälpa kunder med frågor gällande avtal, beställningar, fakturor, felanmälningar, pris- och transportfrågor etc.
 • Vara behjälplig med avtalshantering och manuell fakturering för både större och mindre företagskunder.
 • Hjälpa säljavdelningen med att lägga upp nya kunder i systemet och utöka, reducera och säga upp avtal.


Kvalifikationer
 • Har tidigare erfarenhet av service
 • Har arbetat med telefon som närmaste arbetsverktyg
Vi söker dig som är
 • Serviceinriktad
 • Prestigelös
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Rotebro
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare