Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundservicehandläggare på heltid till Wasa Kredit!

Ansök nu

Trivs du i en arbetsroll där du slutför dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längs hela processen? Wasa Kredit söker nu dig som vill ha ett utvecklande och framförallt roligt heltidsjobb i deras kundservice. För dig som vill ge en kundupplevelse i världsklass, sök tjänsten som kundservicehandläggare redan idag!Om tjänsten

Academic Work tillsammans med Wasa Kredit söker nu dig som vill utvecklas inom deras kundserviceteam. Du får in en fot i finansbranschen samtidigt som du kommer in i en gemenskap av andra energirika och drivna medarbetare. Här erbjuds en energi- och fartfylld arbetsplats med coachande ledarskap med fokus på mål, utveckling och uppföljning. Tjänsten är på heltid och sträcker sig 6 månader med mycket goda chanser till överrekrytering därefter.

Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möta varje kunds behov och informera och besvara frågor rörande deras finansieringsprodukter via telefon och mejl. Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt överträffa kundens förväntan i varje möte. Rollen passar dig som gärna arbetar i högt tempo, med mycket kundkontakt och i hög förändringstakt.Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och drivs av att ständigt utveckla dig själv och andra. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i grupp, men också har ett starkt eget driv och en god förmåga att självständigt leda aktiviteter. I det dagliga trivs du med att ha telefon och mejl som arbetsredskap för att bemöta kunderna på ett proaktivt och professionellt sätt.
För att lyckas i rollen som handläggare krävs det att:

  • Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har erfarenhet av service med telefon som främsta arbetsverktyg
  • Du är ansvarstagande
  • Du är organiserad och kan jobba med flera uppgifter samtidigt
  • Du har förmåga och intresse att hantera såväl enkla som komplexa uppgifter och frågeställningar
  • Du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete
  • Vi ser att du som söker är en person som kan arbeta självständigt och snabbt når dina resultat

Denna tjänst kräver utdrag från belastningsregistret, vänligen ansök om detta hos polisen i samband med att du skickar in din ansökan då det kan ta upp till två veckor att få hem. Rätt utdrag hittar du här!

Övrig information
  • START: Omgående (September)
  • OMFATTNING: Heltid, 6 månader med chans till förlängning/överrekrytering
  • PLATS: Gärdet, Stockholm
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare