Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundservicehandläggare på heltid till Wasa Kredit!

Trivs du i en arbetsroll där du slutför dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längs hela processen? Då har vi tjänsten för dig! Wasa Kredit söker nu dig som vill ha ett utvecklande och framförallt roligt heltidsjobb i deras kundservice. För dig som vill ge en kundupplevelse i världsklass, sök tjänsten som kundservicehandläggare redan idag!



Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möta varje kunds behov och informera och besvara frågor rörande deras finansieringsprodukter via telefon och mejl. Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt överträffa kundens förväntan i varje möte. Rollen passar dig som gärna arbetar i högt tempo, med mycket kundkontakt och i hög förändringstakt.



Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och drivs av att ständigt utveckla dig själv och andra. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i grupp, men också har ett starkt eget driv och en god förmåga att självständigt leda aktiviteter. I det dagliga trivs du med att ha telefon och mejl som arbetsredskap för att bemöta kunderna på ett proaktivt och professionellt sätt.

För att lyckas i rollen som handläggare krävs det att:

  • Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har erfarenhet av service och ser till kundens behov
  • Du är ansvarstagande
  • Du är organiserad och kan jobba med flera uppgifter samtidigt
  • Du har förmåga och intresse att hantera såväl enkla som komplexa uppgifter och frågeställningar
  • Du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete
  • Vi ser att du som söker är en person som kan arbeta självständigt och snabbt når dina resulta

Denna tjänst kräver utdrag från belastningsregistret, vänligen ansök om detta hos polisen i samband med att du skickar in din ansökan då det kan ta upp till två veckor att få hem. Rätt utdrag hittar du här!

ÖVRIGT

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Gärdet, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wasa Kredits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare