Hoppa till innehåll

Kom och jobba som sales assistant!

Är du affärssinnad och känner att du kämpar hårdare än de flesta? Vi letar efter dig som har en ständig ambition att gå längre, uppnå mer och aldrig riktigt nöjer dig! Start är omgående, så passa på att söka tjänsten redan idag!Om tjänsten

Vår kund Curitiba levererar projekt, kompetens och driftstjänster inom nätverk och säkerhet till stora och välkända företag i Sverige och Norden. De är för närvarande på jakt efter dig som är intresserad av att bli en del av en arbetsplats som har erhållit Great Place to Work-certifiering. Här stöttar, utvecklar och delar kollegor med sig av sina erfarenheter för att uppnå sin bästa potential. Curitiba är ett företag som tar hand om sina anställda genom afterworks, fysiska aktiviter, teamfrukostar och andra event. Curitibas kontor ligger central i Stockholm på adressen Kungsbron 2.

De söker nu dig som vill jobba som mötesbokare två dagar i veckan. Du kommer vara en viktig spelare hos Curitiba för att kunna hjälpa dom att fortsätta sin tillväxtresa. I rollen som mötesbokare innebär det att du skapar nya kontakter med potentiella kunder och därigenom nya förutsättningar för affärer. Ditt jobb kommer göra skillnad!

Så har du rätt driv, målfokus och ambition kommer vi kunna hjälpa dig plocka på dig meriterande erfarenheter vid sidan av dina studier.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta på Curitiba? Spana in deras Instagramkonto.Arbetsuppgifter
 • Prospektera nya företag som kan bli Curitibas potentiella kunder
 • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar/ team hos våra befintliga kunder
 • Vidarebefordra potentiella kunder till ansvariga hos Curitiba som i sin tur bokar möte med kunden


Kvalifikationer
 • Studerar på högskola eller universitetet på minst 50 % med minst ett år kvar av dina studier.
 • Har tidigare erfarenhet av serviceyrken
 • Är obehindrad i svenska och engelska, då båda språken används i arbetet
 • Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området

Det är meriterande om du

 • Har telefonvana och tidigare erfarenhet av mötesbokning inom B2B
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, management, försäljning, affärsutveckling eller liknande med minst ett år kvar av dina studier

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Uthållig
 • Kommunikativ
 • Relationsskapande
 • Orädd
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga