Juniora affärsutvecklare till talangprogrammet Skandia Accelerate!

Juniora affärsutvecklare till talangprogrammet Skandia Accelerate!

Är du ny i karriären, nyligen tagit examen eller blir klar till sommaren 2023 och vill starta din karriär på en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner? Då har du möjligheten att just nu ansöka till Skandia Accelerate med start i höst! Bli en del av engagerade kollegor som arbetar i en miljö där det är i högt i tak och god sammanhållning. För att du ska lyckas i din roll får du en gedigen introduktion och en egen mentor under programmet.
Arbetsuppgifter

Denna position är en unik möjlighet då du tar ett stort kliv från att vara nyexaminerad till att guidas av din mentor till rollen som junior affärsutvecklare och analytiker. Rollen är placerad inom Affärsområde Försäkring som ansvarar för att driva Skandias försäkringsaffär - den huvudsakliga affären i Skandiakoncernen. Försäkringsaffären verkar på flera olika marknader med olika affärer samt med både ömsesidig och vinstdrivande verksamheter, och genomgår just nu en omfattande förändringsresa som kommer att pågå under flera år framöver.

Som junior affärsutvecklare och analytiker kommer du arbeta inom flera olika avdelningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att stötta verksamhets-, affärs- och produktutvecklingen, affärsplanering samt bidra till den pågående verksamhetstransformationen. Initialt kommer du få stöttning av mer seniora kollegor för att sedan börja driva egna leveranser. Dina arbetsuppgifter kommer att utgå från din kunskap och erfarenhet, men du får också vara beredd att hoppa in i områden som du kanske inte behärskar fullt ut. Det innebär att du kommer ha ett omväxlande, spännande och utvecklande arbete inom ett affärsområde där leverans är i fokus tillsammans med ett härligt gäng kollegor. Målet med rollen är att du ska få en bred förståelse för verksamheten inom Affärsområde Försäkring för att sedan kunna gå vidare till mer seniora roller.

I tjänsten kommer det att ingå vissa resor inom Sverige, med syfte att skapa goda relationer med kollegor på övriga kontor för att ta del av den kompetens som finns. Här får du chansen att jobba med seniora kollegor i ett brett spann av områden och får en bred grund att stå på i din framtida karriär.

Kombinerat med dina arbetsuppgifter kommer du även delta i Skandias talangprogram under sex månader där du ges en unik inblick i Skandia som koncern. Programmet kommer innebära att du till 50% arbetar med arbetsuppgifter med ordinarie team och 50% kommer utgöras av gemensamt arbete med de övriga deltagarna i Skandia Accelerate. Programmet kommer innebära genomgång av och besök på olika delar av Skandia samt case-arbete. Här ges du en unik möjlighet att få inblick i en av Sveriges ledande aktörer!

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har masterexamen som civilingenjör, ekonom, datavetenskap eller matematiker med goda studieresultat
 • Kunskaper i MS Office
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande erfarenheter:

 • Utomlandsstudier eller studier på annat ort
 • Tidigare arbetslivserfarenhet under max 2 år
 • Engagemang/arbete vid sidan om studierna

För att lyckas i rollen är du resultatinriktad och ansvarstagande, där du trivs med att driva dina ansvarsområden framåt. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor tror vi även att du är duktig på att skapa relationer med andra och besitter en personlig mognad och självinsikt där du utstrålar trygghet. Du är en person som ständigt strävar efter förbättring och är positiv, nyfiken och driven i ditt arbete. Vi tror att ambition är vägen till framgång och för att du ska lyckas i din roll räds du inte för att fråga, testa eller utmana. Vi kommer titta närmare på följande beteenden:

 • Anpassningsbar
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande

Övrig information

 • Bifoga CV, personligt brev och betygsutdrag till din ansökan.
 • Start: 1 september
 • Omfattning: 100%
 • Placering: Skandias huvudkontor på Lindhagensgatan 86, 112 18 Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli anställd direkt hos Skandia och Skandias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se